Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovská RADOSŤ: TEHOTENSTVO prezradila počas Let´s Dance!

Braňo Deák s manželkou Laďkou. Zobraziť galériu (8)
Braňo Deák s manželkou Laďkou. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Krásna novinka! Markizácka šou Let´s Dance má po uplynulom víkende svojich víťazov. Kráľom a Kráľovnou tanečného parketu sa stali Ján Koleník a Vanda Poláková. Napínavého finále sa zúčastnil aj herec Braňo Deák, ktorému v minulej sérii unikol triumf len o vlások. Zúfať však vôbec nemusí. V súkromí má totiž na dosah ďalšie víťazstvo.

Písal sa rok 2017, keď obľúbený herec Braňo Deák v tančnej šou Let´s Dance predvádzal svoje tanečné nadanie. Jeho partnerkou na parkete bola Dominika Rošková, ktorá v poslednej - aktuálnej sérii tancovala s Adamom Bardym. 

Obrovská RADOSŤ: TEHOTENSTVO prezradila
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

V nedeľu večer si niekdajší markizácky Otecko na chvíle v tanečnej šou zaspomínal. Spolu so svojou sympatickou manželkou Ladislavou zavítali na veľkolepé finále. A už počas spoločného pózovania prítomným fotografom nešlo nevšimnúť si, že sa ich rodinka čoskoro rozrastie. 

Obrovská RADOSŤ: TEHOTENSTVO prezradila
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Ako herec v súvislosti s radostnou novinkou prezradil, na druhé dieťatko sa veľmi tešia. Manželia Deákovci majú trojročnú dcérku Matildu. „Je to už veľká baba, ktorá vie, že bábätka sa rodia, keď má maminka veľmi veľké bruško. Správu o svojom súrodencovi prijala s veľkým výskotom. Konečne sa jej totiž splní sen o chalankovi v rodine,” uviedol pre joj.sk herec, ktorý momentálne hviezdi v jojkárskom seriáli Hranica.

 

Viac o téme: Let´s DanceBraňo Deák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu