Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

NOVÁ Popelka pobúrila verejnosť: BOZK DVOCH MUŽOV!

Zobraziť galériu (3)

BRATISLAVA - To snáď nemyslia vážne! Aj takéto reakcie sa objavujú v súvislosti s remake-om obľúbenej rozprávky Tri oriešky pre Popolušku. Nórska verzia našej klasiky totiž obsahuje aj pomerne kontroverzné scény.

Nie je tajomstvom, že počin Tři oříšky pro Popelku je obľúbený nielen v našich končinách, ale aj v iných kútoch sveta. Veľkej popularite sa teší napríklad v Nórsku, kde sa nedávno rozhodli spraviť remake obľúbenej klasiky. 


Tri oriešky pre Popolušku prerobili: Krásnu Šafránkovú nahradila táto blondínka!


Nové spracovanie už malo v Nórsku svoju premiéru v polovici novembra. A film s názvom Tri priania pre Popolušku by sa mal dostať aj ku nám. Ak to opatrenia dovolia a bude možná návšteva kina, rozprávka by na Slovensku mala premiéru 16. decembra.

VIDEO: Trailer na rozprávku Tri priania pre Popolušku. 

V súvislosti s novým spracovaním rozprávky sa však v médiách objavili poriadne šokujúce správy. A to, že tvorcovia do deja zakomponovali bozk dvoch mužov. Ako ale informuje portál brainee.hnoline.sk, verzia s týmto kontroverzným bonusom sa mala premietať len v Nórsku. Do iných krajín má byť distribuovaná cenzurovaná verzia, kde sú scény so spomínaným bozkom vystrihnuté. 

„My osobne sa domnievame, že ide o prejav nedôvery a obavu, že by takýto moment diváci mimo Nórska neprijali. Negatívne ohlasy na nedávno zverejnenú reklamu nórskej pošty dávajú týmto obavám za pravdu,“ uviedol pre brainee.hnoline.sk český distribútor filmu - spoločnosť Bontonfilm. Vo svojom vyjadrení narážali na spot, v ktorom Santa Claus vystupuje ako homosexuál.

VIDEO: V reklamnom spote nórskej pošty vystupuje Santa Claus ako homosexuál.

Viac o téme: Tři oříšky pro PopelkuTri oriešky pre Popolušku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu