Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tri oriešky pre Popolušku prerobili: Krásnu Šafránkovú nahradila táto blondínka!

Libuše Šafránková ako legendárna Popelka. Zobraziť galériu (4)
Libuše Šafránková ako legendárna Popelka. (Zdroj: FS Barrandov)

LILLEHAMMER - Úplne iná! Tri oriešky pre Popolušku je filmová klasika, na ktorej sú v našich končinách odchované viaceré generácie. Keď sa povie Popoluška, hádam každý si vybaví krásnu Libušku Šafránkovú, z ktorej je dnes už 67-ročná dôchodkyňa. V týchto dňoch sa nakrúca remake obľúbeného počinu a tvorcovia siahli po typovo odlišnej herečke. Čo na ňu hovoríte?

Tri oriešky pre Popolušku je obľúbená rozprávka, ktorá bola nakrútená v roku 1973. Vznikla v československej a východonemeckej koprodukcii. Obrovskej popularite sa teší nielen v našich končinách.


Ako dobre poznáte rozprávku Tri oriešky pre Popolušku? Otestujte sa v našom kvíze!


Práva na jej vysielanie podpísalo 55 krajín. Každý rok sa vraj dokonca vysiela v Spojených Arabských Emirátoch, či severských krajinách vrátane Nórska. A práve tam sa rozhodli, že si natočia jej nové spracovanie.

VIDEO: Jedna z obľúbených scén z rozprávky Tri oriešky pre Popolušku.

Úryvok z rozprávky Tri oriešky pre Popolušku.

K dispozícii sú už prvé zábery z nakrúcania a aj predstaviteľka hlavnej úlohy sa fotkou pochválila priaznivcom na Instagrame.

Popolušku stvárni nórska popová speváčka Astrid S, ktorá je priam nadšená. Popolušku totiž považuje za odvážnu a "cool". „Sledujeme jej cestu, keď je utláčaná a šikanovaná macochou. Postupne získava sebavedomie a začne sa brániť. Jazdí rýchlo na koni a dokáže loviť, aj keď je dievča,” uviedla blondínka v rozhovore pre rozhlasovú stanicu NRK.

Verejnosti už je známe, ako vyzerá aj fešák, ktorý sa zhostí úlohy princa. Je ním herec Cengiz Al, ktorý sa fotkou z nakrúcania tiež pochválil na sociálnej sieti Instagram. „Úžasná príroda, pekné kone, na ktorých sme sa naučili jazdiť a krásna Popoluška. To bude také skvelé!” napísal k fotke fešáčik. 

Premiéra počinu je naplánovaná na november, najneskôr december. Či sa prerobená Popoluška dostane aj k nám, zatiaľ nevedno. Isté ale je, že pre mnohých fanúšikov je Libuška Šafránková v úlohe Popelky jednoducho nenahraditeľná. 

VIDEO: Zábery z nakrúcania remake-u rozprávky Tri oriešky pre Popolušku. 

Viac o téme: Libuše ŠafránkováTři oříšky pro PopelkuTri oriešky pre Popolušku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu