Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Penis von a močenie na moderátorov: ZVERSTVO českého rapera…. TOTO bol plán!

Raper Řezník na nedávnom galavečere ankety Český slávik rozpútal vášne. Zobraziť galériu (4)
Raper Řezník na nedávnom galavečere ankety Český slávik rozpútal vášne. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Minulý víkend sa toho o českom raperovi Martinovi Pohlovi (35) alias Řezníkovi popísalo mnoho. Na galavečere ankety Český slávik totiž urazil polovicu českého šoubiznisu. Arogantný hip-hoper však plánoval ešte čosi oveľa horšie. Ak by mu organizátori nevyplatili starý dlh, chcel vytiahnuť penis, pomočiť moderátorov aj divákov v prvom rade!

No fuj! Minulý víkend české a slovenské médiá zaplnila informácia o výstupe kontroverzného rapera Řezníka. Keď si hudobník preberal ocenenie v kategórii hip hop a rap, namiesto ďakovnej reči spustil spŕšku urážok na celú českú hudobnú scénu. Neskôr sa dostal do konfliktu so speváčkou Monikou Bagárovou, ktorá ho značila za zhnitú a plesnivú osobu. 


HANBA na Českom slávikovi: BAGÁROVÁ NALOŽILA jednému z víťazov... Si ZHNITÁ A PLESNIVÁ osoba!


Raper však na galavečer išiel ešte s jedným jasným zámerom - prevziať si starý dlh od organizátorov. V roku 2013 sa totiž počtom hlasov stal Hviezdou internetu, ale kvôli jeho kontroverznosti sa bývalé vedenie ankety rozhodlo mu výhru odoprieť. A to ho roky veľmi škrelo. Svojich fanúšikov preto hecoval, aby zaňho hlasovali a on sa mohol opäť dostať na pódium sledovaného galavečera. 

Monika Bagárová raperovi Řezníkovi za svojich kolegov poriadne naložila.
Zobraziť galériu (4)
Monika Bagárová raperovi Řezníkovi za svojich kolegov poriadne naložila.  (Zdroj: Profimedia)

No a v prípade, že by mu vedenie nechcelo splatiť starý dlh, mal poriadne nechutný plán. „Predpokladám, že usporiadateľ o tom vedel dopredu a pripravil sa na to. Asi mali strach, čo by som vyvádzal, keby som tie peniaze nedostal. A úprimne, dobre urobili. Mal som v prípade odmietnutia v pláne vytasiť penis a začať výdatne močiť na moderátorov a do prvých radov,“ prezradil raper pre český portál Expres.cz.  


Dohra po ŠKANDÁLE na Slávikovi: Monika Bagárová zalarmovala POLÍCIU!


V obálke, ktorú na pódiu dostal, však bolo 100-tisíc českých korún, ktoré mal v roku 2013 dostať. Nový riaditeľ ankety Český slávik prezradil, že to bola jeho iniciatíva: „Tú odopretú cenu by dostal, aj keby v hlasovaní nevyhral. Mimochodom, bolo to veľmi tesné, Marpo za ním zaostal len o 110 hlasov,“ prezradil Jakub Horák. Ohrdnutý raper neuznanie výhry bral ťažko - natočil o tom niekoľko klipov a situáciu roky riešil pod heslom „Dlžíte mi kilo“. Nový riaditeľ verí, že týmto je kauza definitívne uzavretá.

Raper Řezník dostal od organizátorov ankety obálku, v ktorej bol starý dlh.
Zobraziť galériu (4)
Raper Řezník dostal od organizátorov ankety obálku, v ktorej bol starý dlh.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Řezník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu