Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

HANBA na Českom slávikovi: BAGÁROVÁ NALOŽILA jednému z víťazov… Si ZHNITÁ A PLESNIVÁ osoba!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Mnohých umelcov aj fanúšikov hudby potešilo, keď sa po štyroch rokoch obnovila anketa Zlatý Slavík. Hoci galavečer prebiehal na mimoriadne vysokej úrovni, minimálne na Slovensku skončil v úzadí. Konal sa totiž práve v deň, kedy sa Česko i Slovensko naposledy rozlúčili s legendárnym Mekym Žbirkom (†69), ktorého si organizátori pripomenuli i počas priameho prenosu Slávika. To však nebolo jediné, čo umelcami i verejnosťou pohlo...

Počas priameho prenosu sa jeden z ocenených postaral o poriadny škandál. Reč je o raperovi Martinovi Pohlovi alias Řezníkovi, ktorý v sále dourážal všetkých prítomných muzikantov. Keď vyšiel na pódium, aby si prevzal ocenenie za prvé miesto v kategórii hip hop & rap, prišlo namiesto pokory a vďačnosti k atakom na adresu ostatných hudobníkov. 

Raper Řezník v priamom prenose dourážal umelcov v sále.
Zobraziť galériu (4)
Raper Řezník v priamom prenose dourážal umelcov v sále.  (Zdroj: Profimedia)

„Úprimne som mal veľkú radosť, keď táto anketa skončila a dúfal som, že sa už sa nebude obnovovať. Česká pop music je už roky na úplnom dne, nekopíruje zahraničné trendy a keď si občas naladím v aute rádio, tak mi príde fyzicky zle,“ vyhlásil raper.  „Toto je taký rebríček toho, čo počúvajú ženské 50 až 60 plus. U nás sú šikovní progresívni umelci, ale tí v tejto sále nesedia,“ pokračoval a potom požiadal, aby mu v ďalších ročníkoch Slávika už ľudia svoje hlasy neposielali. 

HANBA na Českom slávikovi:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

O pár minút neskôr vyšli na pódium porotkyne Superstar Patrície Pagáčová a Monika Bagárová, aby odovzdali cenu ďalšiemu víťazovi. Moniku však raperove slová rozčertili natoľko, že neváhala a využila príležitosť, aby aj ona od srdca povedala, čo si myslí. A servítku si pred ústa nedávala! „Chcela by som konkrétne k pánovi Řezníkovi. Podľa mňa ste zhnitá a plesnivá osoba, ktorá sa schováva pod maskou a nemá odvahu ukázať svoju tvár, no nečudujem sa, nechceme vás stretávať," naložila Řezníkovi. 

„Vy, moji drahí kolegovia, ste úžasní muzikanti, talentovaní ľudia a ja vám všetkým držím palce a vážim si vás,“ odkázala umelcom v sále, za čo zožala obrovský potlesk. 

Monika najprv naložila raperovi Ŕezníkovi, potom podporila všetkých hudobníkov v sále.
Zobraziť galériu (4)
Monika najprv naložila raperovi Ŕezníkovi, potom podporila všetkých hudobníkov v sále.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Monika BagárováŘezníkMartin PohlČeský Slavík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu