Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dohra po ŠKANDÁLE na Slávikovi: Monika Bagárová zalarmovala POLÍCIU!

Bagárová zalarmovala POLÍCIU! Zobraziť galériu (5)
Bagárová zalarmovala POLÍCIU! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Uplynulý víkend sa u našich západných susedov niesol v znamení škandálov počas priameho prenosu ankety Český slávik. Medzi najvýraznejšie a zároveň najnepríjemnejšie momenty patrila reč rapera Martina Pohla, ktorý v podstate dourážal všetkých umelcov v sále. Jeho slová mu o pár minút neskôr na pódiu bez servítky pred ústami oplatila speváčka Monika Bagárová...

Galavečer sa zvrtol v momente, keď na pódium vyšiel raper Řezník, aby si prevzal ocenenie za prvé miesto v kategórii hip hop & rap. Namiesto pokory a vďačnosti prišlo totiž k atakom na adresu ostatných hudobníkov.„Úprimne som mal veľkú radosť, keď táto anketa skončila a dúfal som, že sa už nebude obnovovať. Česká pop music je už roky na úplnom dne, nekopíruje zahraničné trendy a keď si občas naladím v aute rádio, tak mi príde fyzicky zle,“ šokoval svojím vyhlásením v priamom prenose. 

Raper Řezník dourážal českých umelcov
Zobraziť galériu (5)
Raper Řezník dourážal českých umelcov  (Zdroj: Profimedia)

„Toto je taký rebríček toho, čo počúvajú ženské 50 až 60 plus. U nás sú šikovní progresívni umelci, ale tí v tejto sále nesedia,“ pokračoval a potom požiadal, aby mu v ďalších ročníkoch Slávika už ľudia svoje hlasy neposielali. O pár minút neskôr vyšli na pódium porotkyne Superstar Patricie Pagáčová a Monika Bagárová, aby odovzdali ďalšiu cenu. Monike to však nedalo. Raperove slová ju rozčertili natoľko, že neváhala a využila príležitosť, aby aj ona od srdca povedala, čo si myslí. A servítku si pred ústa nedávala!

„Chcela by som konkrétne k pánovi Řezníkovi. Podľa mňa ste zhnitá a plesnivá osoba, ktorá sa schováva pod maskou a nemá odvahu ukázať svoju tvár, no nečudujem sa, nechceme vás stretávať,” naložila Řezníkovi, za čo zožala obrovský potlesk od všetkých prítomných. Lenže, hoci ju ocenili umelci v sále, drsný náklad sa nepáčil fanúšikom drzého rapera. Na sociálnych sieťach jej začali vypisovať rôzne nechutnosti - od urážok až po vyhrážky. 

Monika sa rozhodla riešiť celú vec s políciou.
Zobraziť galériu (5)
Monika sa rozhodla riešiť celú vec s políciou.  (Zdroj: Profimedia)

No a Monika sa rozhodla celú vec riešiť rázne - rovno s políciou. „Okrem krásnych správ sa objavilo aj pár vyhrážok od fanúšikov pána nemenovaného. Odovzdávam ich polícii,” napísala Monika na Instagrame. Už vôbec nechcem tohto človeka nejakým spôsobom rozoberať. Zabojovala som za nás všetkých v ten daný moment a povedala som svoj názor. Jeho tvorbu nepoznám a ani ma nezaujíma. Zhodnotila som jeho výstup, jeho správanie. Tým to pre mňa skončilo. Ďakujem všetkým za podporu,” dodala na záver speváčka. 

Viac o téme: Monika BagárováČeský slávikŘezník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu