Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúca správa: Spevák Meky Žbirka (†69) zomrel!

Spevák Miro Žbirka zomrel. Zobraziť galériu (2)
Spevák Miro Žbirka zomrel. (Zdroj: RTVS)

PRAHA - Slovenský šoubiznis v stredu podvečer zasiahla veľmi smutná správa. Legendárny spevák Miro Žbirka (†69) dnes zomrel. Správa sa objavila už aj na jeho oficiálnom Facebooku a Instagrame.

Miro Žbirka sa so zdravotnými problémami pasoval už pred mesiacom. Vtedy na svojom Facebooku zverejnil fotku z nemocnice a prosil fanúšikom, aby mu posielali energiu. „Priatelia, dostihol ma nejaký zákerný bacil a skončil som na infúzkach,“ napísal k fotke. „Posielajte energiu, budem ju potrebovať...“ dodal obľúbený umelec. 

Galéria: Meky Žbirka

Či zdravotné komplikácie spred mesiaca majú nejaký súvis s jeho úmrtím, nevedno. Zatiaľ veľa informácií známych nie je. Bohužiaľ to podstatné najbližší potvrdili - správa o jeho smrti sa objavila priamo na jeho Facebooku a Instagrame: „Správy o mojej smrti sú "PRAVDIVÉ", to by povedal Meky, keby žil,“ objavilo sa pri fotke, na ktorej leží. 

Vytýčenie dátumov: „21.10.1952 - 10.11.2021“ už napovedali, že nejde o žiaden z jeho vtípkov a jeho životná púť sa na tomto svete naozaj skončila. Česť jeho pamiatke!

Viac o téme: Miro žbirka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu