Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Definitívny koniec: Zlaté časy bez Lasicu nebudú!

Milan Lasica Zobraziť galériu (5)
Milan Lasica (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Herec a humorista Milan Lasica navždy odišiel z tohto sveta 18. júla 2021. A hoci program Sedem pokračuje aj bez neho, v relácii Zlaté časy bol evidentne nenahraditeľný. RTVS už v jej vysielaní pokračovať nebude.

Milan Lasica zostane navždy nezmazateľne zapísaný v našich pamätiach aj v televíznych archívoch. V posledných rokoch bol aktívny v reláciách Sedem na Jojke a Zlaté časy na RTVS. Hoci je nenahraditeľný, na Kolibe sa v programe s glosátormi rozhodli pokračovať. 

Definitívny koniec: Zlaté časy
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV JOJ)

Galéria: Milan Lasica

Zato na RTVS je situácia iná. V relácii Zlaté časy bol Milan Lasica akýmsi hostiteľom večera spolu s moderátorkou Eňou Vacvalovou. Niekedy toho povedal málo, ale každé jeho slovo stálo za to. A tento štýl komentovania a pointovania situácie je proste nenapodobiteľný.

Ak by mal Milana Lasicu niekto zastúpiť, relácia by dostala iný charakter. A to nechcela najmä samotná moderátorka. „Eňa si nevedela predstaviť, že by ten program robila s niekým iným,” dozvedeli sme sa zo zákulisia. A tak sa relácia ruší. 

Definitívny koniec: Zlaté časy
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: RTVS)

Ako nám v RTVS potvrdili, v uvoľnenom čase bude nasadená nová šou s Adelou Vinczeovou. Tá bola plánovaná už dlhší čas, no nejde o náhradu v pravom zmysle slova, je to totiž len časovo obmedzená záležitosť. „Ide len o zopár častí pri príležitosti výročia RTVS, žiaden dlhodobý projekt,” prezradila pre topky Adela. 

Relácia sa volá Boli sme pri tom a má to byť spomienková talkšou k 65. výročiu televízneho vysielania na Slovensku, ktorá so zaujímavými hosťami okomentuje rôzne témy i zaujímavosti z histórie televízie. Prvú časť odvysiela Jednotka 28. októbra o 20.30 h.

 

Viac o téme: Milan Lasica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu