Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tajná svadba Polnišovej?! Z priateľa Juraja je náhle MANŽEL!

Petra Polnišová a Juraj Brocko Zobraziť galériu (4)
Petra Polnišová a Juraj Brocko (Zdroj: CinemArt)

BRATISLAVA - Herečka Petra Polnišová si svoje súkromie dosť stráži. Oficiálne už má za sebou jedno nevydarené manželstvo. O tom, že by bola vydatá za otca svojich detí Matthieua Darrasa, sa nič nevedelo, kým ho nezačala označovať ako exmanžela. A najnovšie sa zdá, že si už trúfla aj na ďalšiu svadbu.

Petra Polnišová sa v roku 2004 vydala za architekta Jaroslava Takáča, no po tri a pol roku došlo k rozvodu. Neskôr stretla Francúza Mathieua Darrasa a zdalo sa, že to bude ten pravý. Dvojica má dvoch synov, no ich vzťah nakoniec nevydržal. 

Hoci verejnosť bola presvedčená, že títo dvaja sa nikdy nevzali, na jeseň 2018 z jej úst vyšli v jojkárskom Inkognite slová: „A môj bývalý manžel bol Francúz.” Odvtedy sa jej už novinári viackrát pýtali na exmanžela a herečka ich neopravila, že by ním Matthieu nikdy nebol. 

Tajná svadba Polnišovej?! Z
Zobraziť galériu (4)

Dvojica je od seba už 5 rokov a takmer rovnako dlho sa po Petrinom boku objavuje Juraj Brocko. Aj keď na premiére filmu Všetko alebo nič ešte tvrdili, že sú iba kamaráti. Neskôr však už herečka priznala vzťah a podľa Šarmu majú spoločné podnikanie aj bývanie v centre Bratislavy.

A zdá sa, že v súkromí možno aj priezvisko. Petra totiž v najnovšom rozhovore označila Juraja ako svojho manžela. „Protiklady sa priťahujú, ale v našom prípade to vôbec neplatí, pretože sme úplne rovnakí. Akurát môj Juro, pretože je muž, tak humor a všetky ostatné veci má oveľa viac ako ja. Takže ja sa teším domov. Nemusím prísť a niekoho baviť. Môj manžel s mojimi deťmi bavia mňa,” citoval herečku portál iDnes.cz. 

Topky.sk Polnišovú kontaktovali s otázkou, či ide o nejaký omyl, alebo sa naozaj vydala. Na naše telefonáty ani zaslané správy ale nereagovala. Ozvala sa až po publikovaní článku. „Dobrý deň, nevydala som sa,” napísala nám dnes herečka. 

Juraj Brocko a Petra Polnišová na premiére filmu Všetko alebo nič
Zobraziť galériu (4)
Juraj Brocko a Petra Polnišová na premiére filmu Všetko alebo nič  (Zdroj: Jan Zemiar)

Tajná svadba Polnišovej?! Z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: CinemArt)

Viac o téme: Petra Polnišová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu