Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vylepšená nevesta zo šou Svadba na prvý pohľad: Prvýkrát ukázala NOVÉ SILIKÓNY!

Tereza Benda Hudecová v šou Svadba na prvý pohľad. Zobraziť galériu (6)
Tereza Benda Hudecová v šou Svadba na prvý pohľad. (Zdroj: TV Markíza)

PRAHA - Koncom apríla sme na Topkách informovali, že Tereza Benda Hudecová (28), ktorá sa do povedomia verejnosti dostala vďaka markizáckej šou Svadba na prvý pohľad, podstúpila plastickú operáciu. Upraviť si nechala prsia. Aktuálne sa nachádza na dovolenke a svoje nové silikóny prvýkrát ukázala!

O tom, že si Tereza Benda Hudecová ľahla pod nôž plastického chirurga, sme informovali už koncom apríla. Blondínka sa na sociálnej sieti Instagram pochválila, že si ide dať vylepšiť prsia. „Už teraz viem, že to bolo skvelé rozhodnutie. Nešla som na prsia z rozmaru. Moje prsia neboli škaredé, ale podvedome som si ich vždy zakrývala,“ netajila.

Podľa jej vlastných slov sa na nich podpísala vyššia váha, ktorú mala v minulosti. Boli preto povisnutejšie, mala na nich strie a prebytočnú kožu. Od operácie aktuálne ubehlo už 7 týždňov a manželia odišli za oddychom na slnečnú Maltu. Pri tejto príležitosti Tereza prvýkrát ukázala svoje nové silikóny v plavkách. A rozhodne sa má čím pochváliť. Veď pozrite sami

Tereza Benda Hudecová sa pred dvomi rokmi zviditeľnila účinkovaním v markizáckej šou Svadba na prvý pohľad. Tam sa prihlásila s túžbou nájsť toho pravého. No hoci jej tím odborníkov našiel úplne iného muža, karty náhle zamiešal jej fitness tréner Milan, ktorý sa do nej zamiloval. A láska to bola obojstranná - dvojica si napokon "áno" povedala aj v skutočnosti.

 

Tereza a Milan si napokon svoje áno povedali aj v skutočnosti.
Zobraziť galériu (6)
Tereza a Milan si napokon svoje áno povedali aj v skutočnosti.  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadTereza Benda Hudecová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu