Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markíza chystá novú reality šou plnú sexu: Už je známa aj moderátorka… Slováci si neškrtnú!

Reality šou Love Island sa bude vysielať na Voyo. Zobraziť galériu (5)
Reality šou Love Island sa bude vysielať na Voyo. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Televízia Markíza a česká Nova pripravujú slovenskú verziu celosvetovo úspešnej reality šou Love Island. Zaujímavosťou je, že ju budú vysielať netradične, a to na streamovacom portáli Voyo. Odštartovať by mala v nedeľu 19. septembra. No a známa je už aj moderátorka projektu plného sexu... Slovenka to nie je!

Skupina mladých ľudí zo Slovenska a Česka odletí na Kanárske ostrovy, kde spolu strávi niekoľko dlhých týždňov v luxusnej vile. Budú si tam nielen užívať slnko, more a spoločné hry, ale najmä hľadať lásku svojho života. Po celý čas navyše budú pod drobnohľadom televíznych kamier.

No a podobne ako pred desiatimi rokmi v jojkárskom Hoteli Paradise, aj v tomto projekte sa očakáva, že medzi súťažiacimi vzplanie kopec emócií, vášne a lásky. Súťažiaci navyše budú musieť vytvoriť dvojice a tým, ktorí nie sú spárovaní alebo sú spárovaní len účelovo, hrozí, že budú musieť luxusnú vilu opustiť a s tým aj boj o finančnú výhru 75-tisíc eur.

Projekt na portáli Voyo štartuje už 19. septembra a známa je už aj moderátorka, ktorá programom bude sprevádzať. Prekvapivo nejde o žiadnu Slovenku, ale o českú herečku a bývalú moderátorku Fashion Tv Nikol Moravcovú. „Ja sama som s manželom hľadala šťastie alternatívnou cestou. Myslím si, že táto cesta, ako nájsť lásku, je lepšia, ako pasívne sedieť doma. Rozhodne našim účinkujúcim veľmi fandím. Je to, samozrejme, o odvahe, o tom nabrať silu, pretože vo vile na Kanárskych ostrovoch sa odhalí veľa z osobnosti toho daného človeka.“

Markíza chystá novú reality
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Nikol MoravcováLove Island
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu