Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Moderátorka z Markízy mala NEHODU: Auto sa na ňu rútilo V PROTISMERE… Viezla aj 3-ročnú dcéru!

Bývalá moderátorka šou Love Island Nikol Moravcová mala autonehodu. Zobraziť galériu (11)
Bývalá moderátorka šou Love Island Nikol Moravcová mala autonehodu. (Zdroj: Instagram N.M.)

PRAHA - Moderátorka prvej série markizáckej reality šou Love Island Nikol Moravcová (35) mala v piatok hrozivú autonehodu. Doslova len sekundy ju a jej len 3-ročnú dcérku Violu delili od obrovskej tragédie. Blondínka sa zrazila s autom, ktoré jej vošlo do protismeru!

Bývalá moderátorka obľúbeného markizáckeho projektu sa o desivú skúsenosť podelila na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnila aj zábery rozbitých áut. K nehode došlo v piatok. Situácia je o to desivejšia, že blondínka viezla v aute aj svoju 3-ročnú dcérku Violu.

„Mala som včera autonehodu. Šla som s Violkou k babičke a v poslednej zákrute na nás toto auto vybehlo v protismere,“ informovala Nikol, no hneď všetkých ubezpečila, že našťastie sa nikomu nič nestalo. Druhé auto vraj šoférovala staršia pani a príčinou zrážky bol zrejme mikrospánok. 

Moderátorka z Markízy mala
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram N.M.)

„V každom prípade svoj čin úprimne ľutuje a nás teraz čaká veľa vybavovačiek s poisťovňou, tak snáď to pôjde všetko rýchlo. Držte palce,“ dodala Nikol s tým, že o incidente informuje, aby si ľudia dávali väčší pozor: „Môžete byť akokoľvek dobrý vodič, mať dobré auto, ale nikto nedokáže ovplyvniť, čo vás na ceste stretne. Jazdite, prosím, opatrne!“

Moderátorka z Markízy mala
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Instagram N.M.)

Viac o téme: Nikol MoravcováLove Island
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu