Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Domček markizáckej krásky je NA PREDAJ: SUMA ako za menšiu vilu a… Rodičia musia ísť PREČ!

To je poriadne MASTNÁ SUMA! Zobraziť galériu (4)
To je poriadne MASTNÁ SUMA! (Zdroj: TV Markíza)

LOPEJ - Mal to byť spoločný projekt s jej rodičmi, no aktuálne sa netypického domu zbavujú. Reč je o markizáckej neveste zo šou Svadba na prvý pohľad - Tereze Hudecovej. Tá ešte v prvej časti spomínanej šou pred kamerami odprezentovala netypický rozkošný domček v Lopeji, ktorý spolu s rodinou plánovala zveľaďovať a v budúcnosti s ním mali veľké plány. Stavba je však aktuálne na predaj. A za poriadne mastnú sumu!

Na dome sa Tereza s jej rodičmi poriadne namakali. Sympatická blondínka, ktorá sa nedávno za svojho televízneho ženícha vydala aj v skutočnosti, nehnuteľnosť svojpomocne zveľaďovala a v pláne mala postaviť ešte zopár podobných domčekov, ktoré by boli lákadlom pre turistov, ktorí sa chcú zrelaxovať v prírode. Domček bol jedným z dôvodov, prečo váhala s trvalým odchodom do Prahy za dnes už jej manželom Milanom.

Tereza a Milan zo Svadby na prvý pohľad: Reálna SVADBA... Už sú svoji! (Zdroj: Instagram M.B.)

Ibaže tieto plány sa zjavne zmenili a Tereza sa u našich západných susedov zabývala. A to tak definitívne, že sa rozhodla dať zbohom aj malebnému rodinnému dielu. „Najbližšie roky určite ostaneme žiť v Českej republike a tam by sme si chceli postaviť vlastný dom niekde pri Prahe,“ povedala televízna nevesta pre cas.sk, keď vysvetľovala, prečo stavba v Lopeji svieti na stránkach realitky ako dostupná na predaj za ohromných 300-tisíc eur. 

Tereza z markizáckej Svadby sa zbavuje nehnuteľnosti na Slovensku
Zobraziť galériu (4)
Tereza z markizáckej Svadby sa zbavuje nehnuteľnosti na Slovensku  (Zdroj: TV Markíza)

„Tým, že sme dali inzerát, tak to nie je, že ho chceme hneď teraz predať. Ja som mala v pláne rozbehnúť ten projekt s našimi, pretože my sme tam robili ten prenájom a chceli sme tam stavať ešte dve chatky, lenže tým, že ja už sa nevrátim a moji rodičia nemajú 20 rokov, tak sa tam nemá kto už tomu tak venovať. Zostáva tento jeden objekt, ktorý sa ďalej prenajíma, zveľaďuje sa to tam,“  pokračovala Tereza. 

Milan a Tereza sa vzali aj v skutočnosti. Dvojica sa nateraz rozhodla zostať žiť v Česku
Zobraziť galériu (4)
Milan a Tereza sa vzali aj v skutočnosti. Dvojica sa nateraz rozhodla zostať žiť v Česku  (Zdroj: Tv Markíza)

Atypického domčeka sa teda nevzdala iba ona, ale aj jej rodičia, ktorí si budú taktiež musieť pobaliť kufre. Plavovláska s nimi však stále ráta a pre spomínaný denník prezradila, že časť peňazí z predaja poputuje na ich konto, aby si mohli zabezpečiť nové bývanie. „Keď príde niekto a donesie tú čiastku, tak sa vyplatí moja hypotéka, vyplatia sa mne peniažky a naši si za to postavia alebo kúpia nejaký malý domček a budú mať vystarané,“ dodala Tereza, ktorá sa, zdá sa, už absolútne udomácnila v Prahe.  

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadTereza Hudecová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu