Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vulgárna bývalá farmárka sa cez víkend VYDALA: Drsná HÁDKA so ženíchom... Manželstvo už chcela ANULOVAŤ!

Svadba dopadla katastrofálne! Zobraziť galériu (5)
Svadba dopadla katastrofálne! (Zdroj: Instagram G.B.)

BRATISLAVA - Tak toto manželstvo zrejme nebude prechádzkou ružovou záhradou! Gabriela Bullová patrí k tým súťažiacim z markizáckej Farmy, ktorých si ľudia pamätajú dodnes. Kontroverzná brunetka sa v decembri roku 2019 zasnúbila s Ladislavom, pričom dvojica vychováva spoločného synčeka. A cez víkend si konečne povedali svoje "áno". Lenže...

Bullová najprv cez víkend zverejnila fotky v romantických svadobných šatách a vyzerala ako typická šťastná nevesta. Lenže čerství manželia ledva spečatili svoj sľub a na svete už bola hádka, ktorá mala také obrátky, že novopečenej vydatej pani praskli nervy. Z jej strany padli drsné slová o tom, že toto je dôvodom, prečo sa do svadby nehrnula a dokonca chcela čerstvé manželstvo anulovať. 

Gabriela Bullová oznámila partnerovi, že čakajú dieťa

„Včera sme mali svadbu. Bola dohoda, že nebudeme piť. Možno len nejaké vínko si pripijeme. Ale nie, môj pán manžel, bohužiaľ, musel chľastať jak taký, nebudem hovoriť čo a od začiatku proste do mňa začal rýpať. Tancovali sme pri nejakom tanci a že ja to všetko iba hrám. Že z čoho budeš mať pekné fotky, toto si chcela, len kvôli tomu svadbu. A celý čas proste do mňa je*al, je*al, je*al, ale keď sme boli iba sami dvaja,” uviedla Gabriela na Instagrame s tým, že hoci sa ženích k svadobčanom správal veľmi milo, k nej bol doslova "k**ot".

Vulgárna bývalá farmárka sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram G.B.)

Okrem toho vraj počas svadby žiarlil, no farmárka vôbec nechápala, aký mal dôvod. ,,Neviem, na kerý ko*ot žiarlil. Na koho, do pi*i? Na rodinu?” nedávala si servítku pred ústa. Priznala, že celá svadba dopadla katastrofálne. „Svadba bola jedno fiasko a v pondelok anulujem manželstvo. Je koniec a to celé kvôli tomu, že som si myslela, že sa môj muž dokáže zmeniť. Ale, žiaľ, nie. A alkohol je pre neho viac ako rodina,” dodala Gabika s tým, že má iba jedny nervy.

Vulgárna bývalá farmárka sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram G.B.)

Zrazu však zo sociálnej siete nahnevané vyjadrenia zmizli a Bullová začala zverejňovať spoločné svadobné fotky. Na Instagrame si dokonca robila z celej situácie žarty a označila ju ako prvú časť telenovely "Manželia na spapanie". Podľa všetkého si teda problémy vyriešili a žiadna anulácia ani rozvod sa konať nebudú. 

Viac o téme: Gabriela Bullová svadba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu