Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Dominiku Mirgovú zložila pandémia: Finančné problémy... Musela si začať privyrábať, manžel si našiel druhú prácu!

Musela začať robiť niečo, čo vôbec nemá rada! Zobraziť galériu (4)
Musela začať robiť niečo, čo vôbec nemá rada! (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Obdobie koronavírusovej pandémie položilo na kolená mnohých z nás, a to nielen po zdravotnej, ale aj po ekonomickej stránke. Ľudia prišli o svoje živobytie a veľa z nich sa ocitlo v obrovskej finančnej kríze. Koronavírus nezložil len gastropriemysel či cestovný ruch, no aj slovenských umelcov. A svoje o tom vie aj Dominika Mirgová.

Speváčka priznala, že s príchodom prísnych opatrení a zákazov koncertov sa pod ňou otriasla zem. Práve vystupovanie pred publikom je to, čo bolo základom obživy ako jej, tak i jej rodiny. A preto sa niet čo čudovať, že po finančnej stránke na tom neboli práve najlepšie. „15 rokov v živote koncertujem nonstop a zarábala som si sama na seba a zrazu sa to skončilo. Mala som depky. Ešte stále si myslím, že do dnešného dňa mám strach,” prezradila umelkyňa pre portál Noizz. 

Dominika Mirgová prevádzkovala tanečnú školu od roku 2017 (Zdroj: Instagram D.M.)

„Bojím sa, lebo mi chýbali ľudia, energia, chýbal mi spev. Čakali sme, čo bude. Ešteže som si našetrila a vedeli sme z toho vyžiť. Nerada si požičiavam,” povedala otvorene Dominika, ktorá zároveň priznala, že jej nesmrdí žiadna práca a nemala by problém trebárs ani s prácou čašníčky. 

Pandémia zasiahla aj speváčku Dominiku Mirgovú
Zobraziť galériu (4)
Pandémia zasiahla aj speváčku Dominiku Mirgovú  (Zdroj: Instagram D.M.)

Z núdze ich však napokon dostalo čosi iné. A síce činnosť, ktorá je dnes mimoriadne populárna, no ona sa jej snažila vyhnúť. „Keby bolo treba, robila by som hocičo. Začala som robiť influencerské veci, ktoré úplne nemám v láske, lebo to nie som ja, ja som v prvom rade speváčka, chcem ľuďom predávať svoju hudbu a chcem ich obšťastňovať svojím spevom. Veľmi som sa trápila, ale už som si zvykla,” hovorí úprimne Dominika, ktorá sa v poslednom období konečne mohla vrátiť k hudbe a v týchto dňoch vydala aj nové EP. 

Dominiku Mirgovú zložila pandémia:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram DM)

Zmenu musel kvôli pandémii podstúpiť aj jej manžel. Ten totiž pracoval spoločne s Dominikou – ak teda nemala prácu ona, logicky ju nemal ani on. Bol preto nútený nájsť si iný džob. „Chcela som ísť pracovať, lebo mi vypadol aj príjem a keďže môj muž bol aj môj manažér, vypadol mu tiež.  Aj on začal robiť, je hasičom, takže zachraňuje situáciu. Už sme každý v tom svojom a je to super,” dodala na záver speváčka, ktorej zostáva už len dúfať, že z najhoršieho sú definitívne vonku. 

 

Hľadáte si prácu snov? Pozrite si pracovné ponuky na pracovnom portáli Kariéra.sk

Práca v BratislaveTrnaveNitreTrenčíneŽilineBanskej BystriciPrešove Košiciach.

Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu