Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najväčší šoubiznisový šok: FOTO Veronika z Twiins je tehotná… Kto je otcom?!

Veronika Nízlová
Veronika Nízlová (Zdroj: instagram/ veronikatwiins)

BRATISLAVA - Duo Twiins a ich najbližší si aktuálne užívajú dovolenku v Turecku. Sestry Nízlové svojich fanúšikov zásobujú fotkami z luxusného rezortu, no jedna, ktorú Veronika zverejnila ešte minulý týždeň, zamotala ľuďom hlavu. Na zábere jej totiž vidno bruško a mnohým sa zdalo, že je tehotenské. Speváčka však tieto dohady zametala pod koberec a teraz... Áno, čakám bábätko!

Bolo veľkým prekvapením, keď pred rokom manžel Twiinsky Veroniky Nízlovej, oznámil, že po piatich rokoch je koniec. Dvojica sa rozviedla o 7 mesiacov neskôr. No a speváčka sa v máji rozhodla pre radikálny krok. Nechala si odstrániť priezvisko "Krúpa" a vrátila sa k svojmu dievčenskému. Speváčka sa po celý čas prezentovala ako šťastne nezadaná a aj fanúšikom na Instagrame neustále opakovala, že momentálne žiadneho partnera nemá. 

Galéria: Twiins - Daniela a Veronika Nízlové

O to väčší šok prišiel, keď po dohadoch ohľadom spomínanej fotky vyšla von s tým, že čaká bábätko. „Už to asi viac neskryjem! V novembri budem mať tú česť byť “mama”. Je to najkrajšia úloha v mojom živote a teším sa, že sa mi tento sen splní. Neviem sa ťa dočkať, lásočka moja milovaná,” napísala Vebi k fotke, kde jej spod ružových bikín vykúka tehotenské bruško. 

K tomu, kto bude šťastným oteckom, sa však  zatiaľ nevyjadrila. Keď sme sa s ňou pokúšali skontaktovať, mala obsadené, keďže telefón jej po oznámení tejto správy zrejme úplne "horí". Budúcej mamičke ale z celého srdca gratulujeme a prajeme najmä veľa zdravia bez akýchkoľvek komplikácií! 

Viac o téme: Veronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu