Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Zvláštna móda: Krásna Emma Drobná sa úplne zhovadila… Ehm, vyzerá ako zmoknuté kura!

Emma Drobná prišla na predstavenie internetového obchodu s mokrým účesom. Zobraziť galériu (8)
Emma Drobná prišla na predstavenie internetového obchodu s mokrým účesom. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Niektoré módne trendy ulahodia každému, iné naopak. Toto bude zrejme prípad aj účesu inak vždy krásnej Emmy Drobnej (27). V utorok večer sa speváčka objavila na predstavení nového internetového obchodu a... Joj, vyzerá ako zmoknuté kura!

Utorkový večer patril móde - v jednom z podnikov v centre Bratislavy sa totiž predstavoval nový internetový obchod plný svetových značiek. Podporiť ho prišli viaceré známe tváre, za všetky spomeňme Dominiku Mirgovú, Majka Spirita s manželkou, či speváčku Emmu Drobnú. 

Galéria: Predstavenie nového internetového obchodu:

No a práve ona pútala azda najviac pozornosti. Do spoločnosti totiž dorazila s účesom, ktorý pôsobil, akoby sa Emma práve vykúpala, či naopak – niektorým mohlo napadnúť, že sa v tejto horúčave extrémne spotila. Na hlave mala totiž takzvaný mokrý look, ktorý vždy vyvoláva zmiešané reakcie. 

A inak to nie je ani v prípade krásnej Emmy. Ani na vždy úchvatne vyzerajúcej speváčke totiž tento módny trend nevyzeral práve najvábnejšie. No ale sú skrátka niektoré výstrelky, ktoré nemôžu ulahodiť úplne každému oku. A toto je jeden z nich! 

Tento účes buď niekto miluje alebo nenávidí. Emma Drobná v ňom vyzerala, že práve vyliezla zo sprchy.
Zobraziť galériu (8)
Tento účes buď niekto miluje alebo nenávidí. Emma Drobná v ňom vyzerala, že práve vyliezla zo sprchy.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Emma Drobná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu