Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Speváčka Emma Drobná skončila na pohotovosti: Bože, to vyzerá strašne!

Emma Drobná Zobraziť galériu (3)
Emma Drobná (Zdroj: Instagram ED)

BRATISLAVA - Tak toto nečakala! Emma Drobná, ktorá sa stala víťazkou SuperStar v roku 2015, si zažila poriadne chvíle strachu. Skončila na pohotovosti a pohľad do zrkadla nebol práve príjemný.

Speváčka Emma Drobná zažila v týchto dňoch šok! Hoci si mohla myslieť, že svoje telo a zdravotný stav dokonale pozná, po istých liekoch skončila na pohotovosti. Ako ozrejmila svojim fanúšikom, objavila sa u nej nečakaná alergická reakcia. 

Speváčka Emma Drobná skončila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ED)

Svoje problémy bližšie nešpecifikovala, ale vyjadrila vďačnosť zdravotníckemu personálu na pohotovosti na Kramároch. Podľa fotografií, ktoré zverejnila na sieti Instagram, možno vidieť, že k prejavom alergickej reakcie patrili aj zmeny na tvári. 

Emmina pokožka je na záberoch červená a vôbec nepôsobí zdravým dojmom. Dokonca to vyzerá, akoby mladá speváčka náhle zostarla o mnoho rokov. 

Speváčka Emma Drobná skončila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ED)

Našťastie ale rýchly zásah zdravotníkov pomohol. „Dnes som už zase v normále,” informovala svojich fanúšikov  Emma. Prejavy na pokožke sú pritom asi to najmenej, čo ju trápi. A snáď čoskoro aj definitívne zmiznú... 

Galéria: Filip Šebo a Emma Drobná

Viac o téme: Emma Drobná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu