Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďalšie kilá išli dole: Vittekovej časy s nadváhou sú preč!

Patrícia Vitteková Zobraziť galériu (4)
Patrícia Vitteková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Patrícia Vitteková kedysi bojovala s kilami navyše. A hoci by sa dnes mohlo zdať, že má dokonalú váhu, ona si to evidentne nemyslí. Zhodila ďalších 6 kíl a do cieľa jej ešte zostáva kúsok cesty.

Futbalistu Roba Vitteka kedysi očarila útla speváčka vystupujúca pod menom Patricia Paris a v roku 2005 z nej urobil svoju manželku. Zrejme tehotenstvá, ale najmä zdravotné problémy sa potom podpísali na Patríciinej váhe. 

Ďalšie kilá išli dole:
Zobraziť galériu (4)

Ďalšie kilá išli dole:
Zobraziť galériu (4)

Už nejaký čas však rozvedená Patrícia ohuruje schudnutou figúrou. No zdá sa, že jej to nestačí. Najnovšie sa pochválila ďalším váhovým úbytkom, za posledné obdobie zhodila viac ako 6 kíl. Cvičiť začala už počas nedávneho pobytu v Mexiku a teraz pokračuje aj na Slovensku. 

Ďalšie kilá išli dole:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram PV)

Podľa vlastných slov sa blíži k predfinálnej váhe. Cieľ má teda takmer na dosah. „Tak pokračujem! A vy, baby a hlavne moje ženy po 40 – žiadne výhovorky! Bohyňou pre seba môžeš byť len vtedy, keď miliónkrát padneš, vzdáš to, nejde to, no aj tak sa znovu naštveš, postavíš a pokračuješ – a vidíš cieľ!” napísala brunetka na sieti Instagram. 

Galéria: Patrícia Vitteková

Viac o téme: Patrícia Vitteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu