Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Moderátor Telerána sa oženil: FOTO zo svadby... Aha, aká krásna nevesta!

Moderátor Telerána Tomáš Juríček sa oženil. Zobraziť galériu (7)
Moderátor Telerána Tomáš Juríček sa oženil. (Zdroj: Facebook Teleráno)

BRATISLAVA - Len nedávno sa moderátor markizáckej rannej šou Teleráno, Tomáš Juríček, pochválil, že sa z neho stane otec a už má ďalšiu krásnu novinku. Dnes sa z neho stal ženatý muž. Svoje áno povedal dlhoročnej priateľke Anežke. Pozrite, ako to neveste a ženíchovi pristalo!

Minulý rok v lete sa moderátor Telerána Tomáš Juríček rozhodol, že je na čase vzťah s jeho polovičkou Anežkou posunúť o krok ďalej. Počas cvičenia v posilke tak pokľakol a po jedenástich rokoch vzťahu ju požiadal o ruku. No ešte predtým, ako sa dvojica dostala pred oltár, oznámila ďalšiu krásnu novinku. 


Radostná novinka feši markizáka: FOTO Prvýkrát otcom!


Len pred mesiacom sa Markizák pochválil, že jeho nežnejšia polovička nosí pod srdcom ich spoločné dieťa. No budúci rodičia mali zrejme na mysli aj pomyselné pravidlo - Do roka a do dňa, a tak pred narodením bábätka stihli zorganizovať aj svadbu. 

Novinku tentokrát prezradil Tomášov zamestnávateľ. Teleráno sa totiž na svojom Facebooku pochválilo spoločnou fotkou spred kostola. „Tomi & Anežka. Blahoželáme! Buďte šťastní,“ písalo sa v popise fotky. A my sa pridávame. Gratulujeme a prajeme všetko dobré na spoločnej ceste životom!

Svadby sa zúčastnili aj Tomášovi kolegovia z Telerána.
Zobraziť galériu (7)
Svadby sa zúčastnili aj Tomášovi kolegovia z Telerána.  (Zdroj: Facebook Teleráno)

Viac o téme: TeleránoTomáš Juríček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu