Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Tvár z Telerána prežíva PEKLO: Jej EX na ňu poštval sociálku a kriminálku... DRÁMA na ulici!

Michaela Králiková sa pravidelne objavuje v markizáckom Teleráne. Zobraziť galériu (6)
Michaela Králiková sa pravidelne objavuje v markizáckom Teleráne. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Nepríjemná situácia! Michaela Králiková, ktorá svoje kuchárske umenie pravidelne predvádza v markizáckom Teleráne, pred kamerami zväčša nešetrí úsmevom. Donedávna však málokto vedel, že trojnásobná mamina si v súkromí už roky prechádza poriadnym peklom. Aj keď našla odvahu o svojom trápení hovoriť a je opäť šťastne zamilovaná, otec jej detí jej naďalej poriadne strpčuje život.

Michaela Králiková, ktorú si verejnosť spája s kulinárskou šou MasterChef, či varením v obľúbenom Teleráne, pôsobí ako krehké žieňa. Vyzerá to ale tak, že jej pripravovaná kniha s názvom Stratená nájdená, ktorá by sa čoskoro mala dostať na pulty kníhkupectiev, nás všetkých presvedčí o opaku. 

FOTO: Michaela Králiková vyrozprávala svoj príbeh v knihe Stratená nájdená. 

Brunetka, ktorá vyštudovala teológiu, už predčasom začala hovoriť o tom, že to v jej manželstve nebolo vôbec ružové. O detailoch poskytla aj otvorený rozhovor, v ktorom bez príkras hovorila o veciach, ktoré roky držala v tajnosti, i o tom, čo sa dialo, keď jej muž zistil, že od neho odchádza.

FOTO: Michaela Králiková má opäť dôvod na úsmev. Po boku priateľa Milana priam žiari. 

Michaela sa netají tým, že je opäť zamilovaná. S priateľom Milanom si užívali spoločné chvíle aj v uplynulých dňoch. „Deti boli s otcom, a tak som mala nerušený čas na prácu a oddych bez detí. S Milanom sme boli na dvoch polopracovných výletoch - jeden v Modre a druhý v Tatrách. Už tam som sa dozvedela že vo vydavateľstve dostali výzvu od manželovho právnika, ktorou chce zastaviť vydanie mojej knihy, pretože má pocit, že sú v nej porušené jeho práva, hoci knihu nikdy nečítal...,” zverila sa priateľom a priaznivcom kuchárka, ktorá pri tej príležitosti prezradila, že o jej dielo majú záujem aj v zahraničí. 

Po krásne strávených dňoch však na Králikovú čakala poriadne krutá realita. Otec jej detí na ňu privolal políciu, pretože ich nechala hodinu samé doma, kym bola v servise. Ratolesti majú 11, 9 a štyri roky. „Humbuk okolo bytovky nie je zrovna príjemná vec. Rovnako, ako vysvetľovať deťom policajnú raziu, prečo ich otec natáčal na mobil, prečo im hovorí že ich matka “žije v hriechu” alebo prečo mi najskôr nezavolal, či som doma alebo kedy sa vrátim,” zverila sa rozhorčená Michaela. „Kedysi ma tieto veci dokázali paralyzovať na niekoľko dní alebo aj týždňov. Zmena však vôbec nenastala v situáciách, ktoré sa dejú, ale v mojom myslení. Nemôžeme ovplyvniť okolnosti, ale iba to, ako na ne zareagujeme,” dodala. 

Drámou na ulici však Králikovej problémy neskončili. „Večer mi ešte volal vyšetrovateľ z kriminálky, keďže bolo podané oznámenie. A aby to nestačilo, volali mi aj zo sociálky, pretože "niekto" podal anonymný podnet na bezplatnú linku ÚPSVaR, že zanedbávam starostlivosť o deti a musia prešetriť podmienky nášho bývania a starostlivosti,” priznala brunetka pár hodín po incidente.

VIDEO: Michaela Králiková predstavuje svoju knihu Stratená nájdená. 

Viac o téme: TeleránoMichaela Králiková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu