Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľké novinky z Markízy: Toto sú ich nové moderátorské hviezdy!

Televízia Markíza Zobraziť galériu (5)
Televízia Markíza (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Čo na nich hovoríte?! Na topkách sme vás nedávno informovali, že v markizáckom Teleráne na poste moderátorov po 14 rokoch končia Adriana Poláková a Daro Richter. Ako informuje portál televízie markiza.sk, kompetentní už za nich našli náhradu. Pozrite, kto tvorí novú moderátorskú dvojicu!

Markizácka relácia Teleráno je pre mnohých Slovákov neodmysliteľné spätá s ranným prebúdzaním. Divákom sa počas pracovného týždňa prihovárajú tri moderátorské dvojice. A to Kvetka Horváthová a Tomáš Juríček, Lenka Šoóšová a Roman Juraško, či Adriana Poláková a Daro Richter. Ako nedávno vyšlo najavo, poslednú dvojicu uvidíme na obraze už len pár dní...


Šokujúce správy z Markízy: KONIEC moderátorov po 14 rokoch!


V moderátorskom tíme Telerána nastanú určité zmeny.
Zobraziť galériu (5)
V moderátorskom tíme Telerána nastanú určité zmeny.  (Zdroj: TV Markíza)

Keďže nešlo o unáhlené rozhodnutie, kompetentní sa včas pustili do hľadania náhrady. Ako informuje portál markiza.sk, už je aj známe, kto Polákovú a Richtera nahradí. Z kamerových skúšok vyšli ako víťazi Zuzana Čimová a Matúš Krnčok. 

Sympatická brunetka je divákom Teleráno dobre známa, keďže doposiaľ tam pôsobila ako redaktorka. Jej nový moderátorský kolega tiež nie je žiadnym nováčikom. Má vlastnú reláciu #TBT a divákov sprevádzal zákulisím projektov SuperStar či Tvoja tvár znie povedome.  

Nová moderátorská dvojica sa netají tým, že má z tejto príležitosti veľkú radosť. „Asi to malo nejaké čaro pre tvorcov Telerána aj vedenie, že sme sa im zapáčili. Vkladajú do nás nádej,” uviedol pre markizácky web Krnčok. 

Zuzana Čimová a Matúš Krnčok sú nová moderátorská dvojica Telerána.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Čimová a Matúš Krnčok sú nová moderátorská dvojica Telerána.  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: MarkízaTeleránoMatúš Krnčok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu