Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

1. česko-slovenská topmodelka v 56-ke: ÚPLNE NAHÁ na titulke!

Pavlína Pořízková stárne s gráciou. Dodnes sa však pýši top postavou. Zobraziť galériu (5)
Pavlína Pořízková stárne s gráciou. Dodnes sa však pýši top postavou. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Wau! Pavlíne Pořízkovej (56) sa pred rokmi ako prvej žene z bývalého Česko-Slovenska podarilo uspieť vo vodách svetového top modelingu. Dnes má plavovláska 4 roky pred 60-kou, no pri pohľade na jej telo by ste to rozhodne netipovali. Presvedčiť sa o tom môžete aj na titulke nového čísla magazínu Vogue. Je na nej totiž ÚPLNE NAHÁ!


Česká topmodelka ukázala tvár bez mejkapu. Doplatila na to... Rušia jej kšefty!


Pavlína Pořízková v minulosti žala úspechy vo svete top modelingu. V roku 1992 ju dokonca magazín Harper's Bazaar zaradil medzi desať najkrajších žien sveta. Odvtedy uplynulo takmer 30 rokov a plavovláska stárne s gráciou. Pravidelne to dokazuje na sociálnej sieti Instagram, kde sa absolútne nehanbí za svoje vrásky či šediny. 

Galéria: Pavlína Pořízková

No hoci na tvári už pribúdajúce roky vidieť, pri pohľade na jej telo by málokto tipoval, že o 4 roky oslávi 60-ku. Svedčí o tom zopár záberov z jej online profilu, ale aj najnovšie číslo česko-slovenského vydania módneho magazínu Vogue. Bývalá topmodelka tam totiž tento mesiac hviezdi na titulke - a navyše ÚPLNE NAHÁ.

Na sebe má iba body z čiernej sieťky, ktoré kompletne odhaľuje celé jej telo. A to by jej pokojne mohli závidieť aj o 30 rokov mladšie ženy. Záber si okamžite vyslúžil desaťtisíce lajkov a obdivné komentáre od topmodeliek z celého sveta. Svoj údiv neskrývala ani mexická speváčka a herečka Thalía, ktorú Slováci môžu poznať ako Rosalindu z rovnomennej telenovely.

 

Viac o téme: Pavlína Pořízková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu