Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prvá česko-slovenská TOPmodelka (56): FOTO Úplne NAHÁ na Instagrame... Uff, nie je TOTO už príliš?!

Pavlína Pořízková Zobraziť galériu (6)
Pavlína Pořízková (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Fúha! Pavlíne Pořízkovej sa ako prvej žene z bývalého Česko-Slovenska podarilo preraziť vo vodách svetového top modelingu. Aktuálne má plavovlásla 56 rokov, no ako žena pred 60-tkou sa zjavne necíti. Na Instagrame opäť zverejnila svoju kompletne nafú fotku, ale... Nie je toto už príliš?!

Pavlína Pořízková v poslednom období púta pozornosť nielen priznávaním svojej prirodzenosti, ale aj fotkami úplne nahého tela. Ako bývalá topmodelka je zrejme na občasné odhaľovanie svojich kriviek zvyknutá, ale... 4 roky pred šesťdesiatkou by to u sympatickej rodáčky z Prostějova čakal len málokto.

Galéria: Pavlína Pořízková

A predsa - na svoju postavu je právom hrdá a pýši sa ňou vždy, keď je príležitosť. Pri najnovšom zábere by sa však dalo polemizovať, či je ešte vhodný zverejňovania na sociálnych sieťach. Pavlína je totiž na ňom úplne nahá, prsia si zakrýva lakťami, ale zrkadlá odhaľujú jej úplne nahý zadok. 

Aj vpredu je fotka rafinovane odstrihnutá presne v miestach, ktoré majú zostať zahalené. „Môj hotel v Ríme má okrem krásnej izby aj túto peknú kúpeľňu. Po práci a následnom kúpeli som sa nudila, čo viedlo k tejto oslave narcizmu, nahej selfie. Čo iné sa dalo robiť?“ pýtala sa Pavlína. 

Viac o téme: Pavlína Pořízková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu