Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hanba markizáckej nevesty: Ženích rezervoval večeru... Meškala vyše hodiny a prišla opitá!

Meškala vyše hodiny a prišla opitá! Zobraziť galériu (5)
Meškala vyše hodiny a prišla opitá! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Ešte na začiatku markizáckej šou Svadba na prvý pohľad to vyzeralo tak, že odborníkom sa podarilo dať dokopy skutočne dokonalý pár. Trénerka Veronika a športovec Adam boli pred oltárom úplne nadšení a celý čas medzi nimi preskakovali iskry. Lenže...

Všetko sa zmenilo v momente, keď dvojica dorazila na dovolenku do Dubaja. Tam začal mať párik nezhody a veľa času trávili oddelene. Kým Adam mal z celej situácie hlavu v smútku, Veronika si išla po svojom. Začalo jej vadiť, že Adam je od nej mladší, čo sa vraj prejavuje na jeho správaní, pričom ona sama vraj túži po vzťahu s vyzretejším mužom. Potom si však sľúbili, že začnú viac komunikovať a svojmu vzťahu ešte dajú šancu. 

Takto to vyzeralo na svadbe Adama a Veroniky, keď nevesta počula jeho meno a vybuchla smiechom:

Trapas v markizáckej Svadbe: Najprv ho nechala čakať pred oltárom a potom... Výbuch smiechu kvôli jeho menu! (Zdroj: TV Markíza)

Po ukončení svadobnej cesty sa blondínka presťahovala do Trnavy, kde býva Adam. Začala etapa ich spoločného bývania, no zatiaľ sa nezdá, že by sa medzi nimi niečo zmenilo k lepšiemu. Práve naopak. Bývalý futbalista chcel totiž so svojou manželkou stráviť príjemný večer, a tak zarezervoval večeru v sushi reštaurácii. 

Galéria: Svadba na prvý pohľad - Veronika a Adam

Lenže Veronika zašla do Trenčína, aby sa stretla s kamarátkou. Spoločne si dali niekoľko drinkov a zábava pokračovala napriek tomu, že blondínka vedela, že bude meškať na naplánovanú večeru. To so smiechom povedala aj svojej kamarátke. Za Adamom napokon prišla s vyše hodinovým meškaním a aby toho nebolo málo, bola značne podgurážená. „Si opitá?” pýtal sa ženích, keď sa objavila v dverách a bolo jej akosi veselo.  

Veronika meškala na dohodnutú večeru. Namiesto toho si dopriala niekoľko drinkov s kamarátkou.
Zobraziť galériu (5)
Veronika meškala na dohodnutú večeru. Namiesto toho si dopriala niekoľko drinkov s kamarátkou.  (Zdroj: TV Markíza)

Domov prišla celkom veselá, Adamovi sa to však vôbec nepozdávalo.
Zobraziť galériu (5)
Domov prišla celkom veselá, Adamovi sa to však vôbec nepozdávalo.  (Zdroj: TV Markíza)

„Nie, len tak. Mala som drink. Dva. Tri. Normálne s kamarátkou,” povedala svojmu manželovi, ktorý alkoholu neholduje. „Hodinu a pol dozadu sme mali byť na sushi. Príde opitá domov, paráda. To sa oplatí,” hneval sa mladý športovec. Vtedy začala jeho polovička habkať, že sa rýchlo nachystá a môžu vyraziť. 

Hádka medzi Adamom a Veronikou skončila plačom.
Zobraziť galériu (5)
Hádka medzi Adamom a Veronikou skončila plačom.  (Zdroj: TV Markíza)

Adam však jej plány zatrhol. „Kam sa chceš chystať? Veď máš tri promile. Môžeš ísť do postele a ísť spať,” zrušil ju. „Dnes sme mali ísť spolu na večeru, mali sme to vybavené. Pre mňa je to hanba. Proste medzi nami to nefunguje a ja keď vidím takéto veci... Tak to ani fungovať nebude,” vyplachoval žalúdok podguráženej Veronike, ktorá začala plakať, že potrebovala svojich "5 minút". 

A ako celá situácia dopadne? Nenechajte si ujsť ďalšie epizódy šou Svadba na prvý pohľad! 

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadAdam a Veronika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu