Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Svadba na prvý pohľad neskončí: ZMENA plánu… Markíza predstaví ďalšie páry!

Markíza chce šou vysielať aj po skončení 2. série! Zobraziť galériu (6)
Markíza chce šou vysielať aj po skončení 2. série! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Markizácka šou Svadba na prvý pohľad sa teší veľkému úspechu u divákov. A televízia si to dobre uvedomuje. Preto sa rozhodla urobiť v veľkú zmenu plánu. Projekt mal totiž 30. apríla skončiť, ale... Záhorská Bystrica plánuje predstaviť ďalšie páry!

VIDEO: Pripomeňte si poslednú kauzu k markizáckej Svadby na prvý pohľad

Markizácky pár všetkých šokoval: Spoločná dovolenka skončila katastrofou... ROZCHOD! (Zdroj: TV Markíza)

Tisíce Slovákov si každý piatok večer sadá k televíznym obrazovkám, aby si pozreli zamilované príbehy párov v markizáckej reality šou Svadba na prvý pohľad. Projekt si našiel obrovské množstvo fanúšikov a Markíza o nich nemieni prísť. Preto sa rozhodla pre výraznú zmenu v pôvodných plánoch. 

Druhá séria Svadby na prvý pohľad mala skončiť už o dva týždne, v piatok 30. apríla. No a potom chcela televízia nasadiť na piatkové večery filmy. No dobré čísla sledovanosti ju presvedčili v tom, že s reality šou musí pokračovať ďalej. Plánuj tak nadviazať s príbehmi českých párov. 

Informuje o tom Mediaboom. Minulý rok totiž svoju verziu projektu priniesla aj česká Nova, ktorá ju odvysielala na jeseň. A dokonca im prinášala lepšie čísla, ako Slovákom. Markíza má k dispozícii 8 dielov, čiže šou nakoniec potiahne až do 25. júna. 

Viac o téme: Svadba na prvý pohľad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu