Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

TRAPAS u Čechov: Adele úplne skomolili priezvisko… Ehm, čo je Talianka?!

Z Adely Vinczeovej Česi urobili Vinčenzovú. Zobraziť galériu (4)
Z Adely Vinczeovej Česi urobili Vinčenzovú. (Zdroj: Instagram A.V.)

BRATISLAVA/PRAHA - Tak toto mu nevyšlo! Adela Banášová (40) si po svadbe zobrala manželovo priezvisko a už 4 roky vystupuje pod menom Vinczeová. U našich západných susedov však jej nové priezvisko zjavne nie je dostatočne zaužívané. V týchto dňoch sa totiž moderátorovi šoubiznisovej relácie na Prime podarilo Adelino meno poriadne skomoliť. Nazval ju... Ehm, ale veď Viktor nie je Talian!

Adela Vinczeová je úspešnou moderátorkou nielen na Slovensku, ale aj v susedných Čechách. Diváci ju tam mali možnosť spoznať ešte ako Banášovú... No a zrejme si na jej nové priezvisko, ktoré používa od roku 2017, ešte úplne nezvykli. Teda minimálne moderátor šoubiznisovej relácie Showtime na FTV Prima. 

VIDEO: Český moderátor Petr Vágner urobil z Adely Vinczeovej pani Vinčenzovú.

Český moderátor skomolil Adele priezvisko: Spravil z nej pani Vinčenzovú! (Zdroj: Instagram A.V.)

Tým je Petr Vágner, ktorý si v minulosti zahral aj v markizáckom Búrlivom víne. No a práve on z našej moderátorky, alebo skôr z jej manžela Viktora, omylom urobil Taliana. „Dozviete sa, že moderátorka Adela VINČENZOVÁ Banášová nevedomky búra genderové stereotypy. Viac už po počasí,“ zaznelo v upútavke na reláciu Showtime. 


Fešák z Búrlivého vína má opletačky s políciou: Chytili ho s kufrom plným... Tomu neuveríte!


Na vtipný omyl Adelu upozornila fanúšička, ktorá chybné zahlásenie natočila a zverejnila na sociálnej sieti Instagram. A už o niekoľko minút neskôr sa na moderátorkinom novom profile objavila "odpoveď". Dvojica si začala robiť srandu, že tým započal nový česko-taliansky koprodukčný seriál s názvom Pani Vinčenzová.

„Hele, pani Vinčenzová, jak to bereš, že sis vzala italské příjmení,“ opýtal sa Viktor svojej manželky po česky. A tá mu na to odpovedala: „No tys mi ho dal, je to hrozně složitý a ja se nedivím, že se to těžce vyslovuje, ja se také těžce podepisuju, ti řeknu.“ Vinczeovci teda na vtipný omyl reagovali klasicky - s humorom. Chybné zahlásenie a reakciu Adely a Viktora si môžete pozrieť vo videu vyššie!

Galéria: Moderátorka Adela Vinczeová

Viac o téme: Adela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu