Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa Češka priznala problémy s alkoholom: Pokus o abstinenciu zlyhal!

Známa Češka priznala problémy s alkoholom! Zobraziť galériu (4)
Známa Češka priznala problémy s alkoholom! (Zdroj: gettyimages.com)

PRAHA - Uplynuli už dva roky, odkedy verejnosť šokovala správa o smrti Jiřího Pomeje (†54). Ten prehral svoj boj s rakovinou a nejaký čas pred smrťou ho opustila i manželka - dídžejka Andrea Pomeje. Prekážalo jej, že po operácii hrtanu začal nekontrolovateľne piť alkohol... A problémy s ním má nakoniec i ona sama!

Andrea priznala, že zosnúlý Jiří všade schovával fľašky. Prekážalo jej i to, že z neho alkohol bolo cítiť takmer neustále. Dva roky po jeho smrti sa vraj do problémov s pitím zaplietla aj ona sama. „Držala som suchý február, ale nezvládla som to," povedala otvorene brunetka s tým, že počas prvých dvoch týždňov neprešiel deň, kedy na alkohol nemyslela. 

Galéria: Andrea Pomeje

„Každý večer som mala chuť dať si pohárik vína! Bolo to ťažké, a tak nejako som si uvedomila, akú závislosť mám za tie roky vybudovanú," uviedla na sociálnej sieti a dodala, že "suchý február" napokon predsa len porušila. A veľmi rýchlo to oľutovala.

Andrea Pomeje priznala, že mesačnú abstinenciu nezvládla.
Zobraziť galériu (4)
Andrea Pomeje priznala, že mesačnú abstinenciu nezvládla.  (Zdroj: Instagram A.P.)

Vypitá fľaša prosecca sa jej totiž zakrátko poriadne vypomstila. „Dostala som boží trest, pretože som celú nedeľu prezvracala. Vôbec sa mi to nepáči, takže budem v abstinencii ďalej pokračovať," dodala sexi dídžejka, ktorá snáď tentokrát pri pokuse o abstinencu dosiahne lepšie výsledky. 

Viac o téme: Andrea Pomeje
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu