Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenský spevák sa roboty nebojí: Musí živiť rodinu... Začal robiť kuriéra!

Slovenský spevák sa roboty nebojí! Zobraziť galériu (4)
Slovenský spevák sa roboty nebojí! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Kvôli aktuálnej koronakríze prišlo o svoju prácu obrovské množstvo ľudí. Kruté časy prežívajú aj umelci, ktorí sa momentálne nemajú veľmi ako živiť. Mnohí z nich sa však bojujú ako sa dá a nestrčili hlavu do piesku. Medzi nimi aj bývalý superstarista a víťaz šou X-Factor Peter Bažík!

Sympaťák z Oravy sa práce nebojí a keďže je dvojnásobným oteckom, musí sa poriadne obracať. Sľúbenej podpory od štátu sa mu nedostalo, a tak sa rovno chopil roboty, ktorá mu prišla do cesty. Keď prišla prvá vlna pandémie, nezložil som ruky a nezačal lamentovať. Bolo mi jasné, že v tom danom momente sa práve umenie ako prvé, logicky, presunie do úzadia," povedal pre Topky, keď sme ho oslovili. 

Avizovaná štátna podpora je na veľmi dlhú debatu a ako sme spomínali, Bažíkovi sa nedostala. Rovnako ako všetci ostatní, však zarábať potrebuje a nejak sa živit musí. Na rozdiel od niektorých iných však ústami neohŕňal a kým je situácia taká, aká je, chodí do "bežnej" práce. 

Peter Bažík aktuálne pracuje ako kuriér
Zobraziť galériu (4)
Peter Bažík aktuálne pracuje ako kuriér  (Zdroj: Archív P.B.)

„Vyrastal som na dedine so šiestimi súrodencami a zvieratá boli neodmysliteľnou súčasťou môjho života. A tak, keď som sa dozvedel o voľnej pozícii v obchode s potrebami pre domácih miláčikov, ozval som sa a prijali ma,"  vysvetlil nám dobre naladený spevák, pričom sme ho počas telefonátu práve zastihli v práci. „Rád robím ľuďom radosť a rád spoznávam nových ľudí, čo mi táto práca aj naďalej umožňovala. Krátko na to firma rozbehla aj rozvoz a oslovili ma na pozíciu kuriéra, dodal Peter, ktorý je týmto džobom nadšený. 

Sympatický spevák sa nebojí žiadnej práce
Zobraziť galériu (4)
Sympatický spevák sa nebojí žiadnej práce  (Zdroj: Archív P.B.)

„Veľmi rád som to vzal, pretože šoférovanie patrí k činnostiam, ktoré ma bavia. Avšak spievať a komponovať hudbu, som neprestal. Stále pracuejm na nových projektoch a verím, že keď pandémia pominie, budem sa môcť znova naplno vrátiť k vytváraniu krásnych zážitkov a emócií na pódiu," dúfa usmievavý muzikant.

Ten sa dokonca aj počas týchto ťažkých časov snaží iným urobiť trochu radosti. Počas Medzinárodného dňa žien potešil dámy okrem objednaných produktov aj nádhernou ružou. Tomu sa veru povie pokora a zároveň aj perfektný príklad toho, ako sa popasovať so situáciu, ktorú tu aktuálne máme... 

Viac o téme: KuriérPeter Bažík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu