Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Gizka Oňová v novom SEXI videoklipe: Už je to vonku... Dôchodcovia sa asi zbláznia!

Tá sa teda odviazala! Zobraziť galériu (4)
Tá sa teda odviazala! (Zdroj: Archív D.K.)

BRATISLAVA - Gizku Oňovú má slovenská verejnosť stále v povedomí ako speváčku šlágrov a v neposlednom rade i ako televíznu Svokru, ktorá ide a rieši. No a presne tak sa volá aj najnovší videoklip, na ktorom spolupracovala. Nečakajte však žiadnu pieseň na ľudovú nôtu. Klip sa nakrúcal aj v erotickom salóne a temperamentná Gizka bola vyfintená ako 20-ka!

Ako sme už spomínali, najnovší počin, na ktorom Gizka spolupracovala s mladým spevákom Davidom Keyom, dostal názov "Idem, riešim". Speváčka sa hneď v úvode dovezie na luxusnom športiaku a keď z neho vystúpi, nejednému divákovi zrejme zabehne. Na sebe má totiž kožuch a teplákovú bundu luxusnej značky. Nechýbajú ani umelé riasy, no a pokiaľ by človek nebol už beztak dosť šokovaný, následne vojde do strip klubu. 

„Pre Slovensko je to možno trochu príliš - Gizka so mnou vo Ferrari, s 3D mihalnicami a v erotickom klube. Rovno poviem, že sme sa nesnažili o žiadne veľké umenie, chceli sme len ľudí pobaviť jednoduchým popevkom a navždy zachovať Gizkinu slávnu hlášku. Idem, riešim,” vysvetlil pre Topky David. Ten zároveň vyzdvihol obrovskú odvahu notoricky známej umelkyne. 

Gizka Oňová sa nechala nahovoriť na poriadne bláznovstvo!
Zobraziť galériu (4)
Gizka Oňová sa nechala nahovoriť na poriadne bláznovstvo!  (Zdroj: Archív D.K.)

Mrzí ho však, že si kvôli klipu musela vypočuť aj nie veľmi príjemné komentáre. Ako to už u nás býva, Slováci sa radi predbiehajú v tom, kto z nich napíše nenávistnejší odkaz. A tie sa objavili aj na adresu Gizky, ľudia sa pri hejtovaní na internete cítia ako najväčší hrdinovia. „Ja ale na Gizke obdivujem, že sa vôbec dala nahovoriť na takéto bláznovstvo a nemala najmenší problém ani s natáčaním v strip clube. Nevadí mi, keď sa niekto púšťa do mňa, išlo o recesiu. Ale čo si to niekto dovoľuje takto sa vyjadrovať o nej? Veď ona je psychicky mladšia ako mnoho mojich vrstovníkov, svojou obrovskou energiou a nadhľadom môže ísť mnohým príkladom,” hneval sa mladý spevák. 

„Mne sa páči, že je vzorom pre ostatné ženy v jej veku. A to aj v tom, že život, pokiaľ vládzeme, treba si užívať a zabávať sa. Všetci, ktorí sme boli na natáčaní, sme sa do nej zamilovali a máme k nej veľký obdiv a rešpekt. Nielen za jej umenie, ale aj za to, ako pristupuje k životu. Keď ide o hollywoodske herečky, tak je to normálne, nikomu to nepríde čudné. Neviem, prečo by sa mali slovenské umelkyne v rokoch prezentovať výlučne pri hrncoch. Ja som poctený, že ju mám vo svojom klipe, aj tým, že som mal možnosť spoznať ju aj v civilnom živote,” nešetril chválou David. 

Andrea Koreňová miluje výrazné a nevšedné módne kúsky. A presne do takých obliekla aj Gizku Oňovú.
Zobraziť galériu (4)
Andrea Koreňová miluje výrazné a nevšedné módne kúsky. A presne do takých obliekla aj Gizku Oňovú.  (Zdroj: Instargram S.S.)

Že s Gizkou je radosť pracovať, nám potvrdila aj návrhárka Andrea Koreňová, ktorá jej vymyslela spomínaný extravagantný outfit. „Gizka je nielen energická, ale aj veľmi empatická a charizmatická. Rozhovor s ňou bol pohladenie duše. Zaujímala sa o štáb, či majú dostatočné podmienky na jedlo, občerstvenie, prejavovala sa u nej veľká humánnosť,” povedala pre Topky ohúrená dizajnérka. 

Obliekať túto dámu bol vraj neskutočný zážitok. „Prvýkrát som natiahla dámu v rokoch do takého extravagantného outfitu. S Gizkou sa mi jednoznačne pracovalo úžasne. Milujem mladistvé a kreatívne myslenie, keď máš charizmu, ten centimeter, čo ti nesedí na pleciach, je vždy neviditeľný,” uzavrela návrhárka. 

No a spomínaný klip si môžete pozrieť práve tu:

Viac o téme: Gizka OňováDavid KeyIdem riešim
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu