Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Toto Markízu nepoteší: Exfarmárka šokuje… Svoju účasť v šou ľutuje!

Farma Zobraziť galériu (8)
Farma

BRATISLAVA - Jana Hrmová (26) je dnes známou beauty blogerkou, ktorá slovenským ženám odporúča kozmetické produkty. Do povedomia širokej verejnosti sa však dostala v roku 2013 vďaka markizáckej reality šou Farma. Vtedy mala len 18 rokov a... Dnes svoju účasť v projekte ľutuje. Rozhodne neodporúča, aby niekto opakoval jej kroky!

VIDEO: Aj takto mohli diváci vidieť Janu Hrmovú na Farme

Jana Hrmová vypučila zadok do kamery

Jana Hrmová za svoju popularitu vďačí v neposlednom rade aj markizáckej reality šou Farma. Práve tam v roku 2013 bojovala o rozprávkovú výhru. Dnes ju slovenské ženy vnímajú predovšetkým ako blogerku, ktorá podáva recenzie na obľúbené kozmetické produkty. Ktovie však, či by svojimi videami zožala taký úspech, aj keby nebola verejne známa. 

Galéria: Jana Hrmová

O to viac mnohých prekvapilo, keď brunetka priznala, že ľutuje ako sa na Farme prezentovala... Dokonca svojim mladým sledovateľom neodporúča, aby sa do podobného projektu púšťali. „Neodporúčam ísť ako 18 ročný do telky, kde vás uvidí celé Slovensko, bude to zaznamenané a dostupné ešte aj roky po tom,“ povedala na margo svojho pôsobenia v šou Hrmová. 

Z jej slov je cítiť, že dnes nie je spokojná s tým, že v šou pred rokmi bola. „Ale tak beriem to tak, že som bola mladá a ešte som nemala všetko urovnané v hlave,“ priznáva Jana. No napriek tomu, že v úvode priznala, že ľutuje, ako sa prezentovala na Farme, ukončila to tým, že to vlastne neľutuje. Zrejme si aj ona sama uvedomuje, že aj účinkovaniu v reality šou môže vďačiť za svoju úspešnú kariéru youtuberky. 

Jana Hrmová priznala, že nie je spokojná so svojim účinkovaním na markizáckej Farme.
Zobraziť galériu (8)
Jana Hrmová priznala, že nie je spokojná so svojim účinkovaním na markizáckej Farme.  (Zdroj: Instagram J.H.)

Viac o téme: FarmaJana Hrmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu