Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slováčková vyhrala boj s rakovinou: Konečne má vlasy... FOTO Wau, vyzerá skvele!

Anička sa pochválila dorastenými vlasmi! Zobraziť galériu (4)
Anička sa pochválila dorastenými vlasmi! (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Ešte koncom októbra 2019 šokovala českú i slovenskú verejnosť smutná správa. Dcéra Dagmar Patrasovej a Felixa Slováčka, mladučká Anna Slováčková (25) priznala, že bojuje s rakovinou. Lekári jej v prsníku diagnostikovali zhubný nález v prsníku a začal sa jej boj o život...

Rakovinu sa jej po dlhých mesiacoch liečby, chemoterapiách a operácii podarilo poraziť. Mladá umelkyňa dokonca svojho času uvažovala o tom, že si dá oba prsníky odstrániť, napokon to však, našťastie, nutné nebolo. Choroba si však vyžiadala svoju daň. Rekonvalescenia bola náročná, dobré dni striedali tie zlé, no a ako to už býva, aj Anna sa musela zmieriť s tým, za čo sa mnohé ženy ešte stále hanbia. Po chemoterapiách prišla o vlasy i obočie. 

Galéria: Herečka Anička Slováčková bojovala s rakovinou

Slováčková sa však rozhodla, že svoju holú hlavu skrývať nebude. Rozhodla sa podporiť všetky dámy, ktoré postihlo toto ochorenie a tým, že sa na sociálnych sieťach pravidelne a hrdo ukazovala bez vlasov, dodala silu mnohým ďalším dámam.

Anička Slováčková sa teší z dorastených vlasov.
Zobraziť galériu (4)
Anička Slováčková sa teší z dorastených vlasov.  (Zdroj: Instagram A.S.)

Jej niekdajšia koruna krásy však už nejaký ten mesiac dorastá a česká bojovníčka sa tešila z každého milimetra. No a aktuálne už na hlave nemá iba kratučké vlásky. Jej pramene sú po mesiach výrazne dlhšie a sympatická Anička sa touto parádnou zmenou pochválila na svojom Instagrame. „Už by som zasa potrebovala v sebe prebudiť levicu, nie iba nosiť leviu hrivu," napísala k jednej z najnovších fotiek, kde je z nej už hotová vlasatica.

Viac o téme: RakovinaVlasy Anna Slováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu