Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chýba jej chlap a za toto by vyhodila neskutočné peniaze: Markizácka exfarmárka otvorene o menštruačných náladách!

Jana Hrmová Zobraziť galériu (4)
Jana Hrmová (Zdroj: Instagram JH)

BRATISLAVA - Menštruácia a veci s ňou spojené sú zvyčajne tabu, o ktorom sa verejne nehovorí. Mnohé influencerky však posúvajú hranice a zdieľajú aj takéto osobné veci. Napríklad Jana Hrmová, ktorá sa zviditeľnila na markizáckej Farme.

Menštruácia patrí naozaj do tej najintímnejšej sféry ženy, no netreba sa tváriť, že vôbec neexistuje. Sú s ňou spojené hormonálne výkyvy a zvyčajne aj striedanie nálad, a tak je niekedy fajn vedieť, že s tým bojujú aj ostatné príslušníčky nežného pohlavia. 

Chýba jej chlap a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram JH)

Galéria: Jana Hrmová

Najnovšie túto tému na sieti Instagram načala Jana Hrmová, markizácka exfarmárka a aktuálne beauty influencerka. „Tak som premýšľala, že také dva dni pred menštruáciou sú pre mňa také najpodivnejšie z celého mesiaca. Na jednej strane je mi všetko jedno, na druhej strane som ale zároveň taká citlivá a nejaká smutná a je to asi jediný deň v mesiaci, kedy mi chýba nejaký frajer,” vyhlásila úprimne brunetka, ktoré je aktuálne nezadaná. 

A zároveň dokázala, že je ženou na pravom mieste. Neobišla ju v tejto súvislosti totiž ani nákupná horúčka. „No a potom také zvláštne rozhodnutia by som robila. Dnes už asi 10 hodín reálne zvažujem kúpu Birkin. Zelenej. Ak viete, koľko kabelka Birkin stojí, viete, že to nie je úplne normálne uvažovanie. Ja si ju v konečnom dôsledku nekúpim, ale som až šokovaná tým, ako by som si ju teraz naozaj aj kúpila,” opísala svoj vnútorný boj s pokušením kúpiť si kabelku za astronomickú sumičku. Na internete sme ju našli z druhej ruky za vyše 20-tisíc eur! 

Chýba jej chlap a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram JH)

Chýba jej chlap a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram JH)
 

Viac o téme: Jana Hrmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu