Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ťažkosti Jiřího Krampola (82) po 2. dávke vakcíny: Kolaps!

Jiří Krampol po druhej dávke vakcíny na Covid-19 skolaboval. Zobraziť galériu (6)
Jiří Krampol po druhej dávke vakcíny na Covid-19 skolaboval. (Zdroj: Archiv TV Nova / Tomáš Martínek)

PRAHA - Ešte donedávna bol Jiří Krampol (82) zásadne proti očkovaniu proti Covid-19. Podľa jeho vlastných slov neveril vakcíne, ktorá bola testovaná len pol roka. Jeho ošetrujúci lekár ho však presvedčil, že v jeho prípade je v podstate očkovanie otázkou života a smrti. Aktuálne má český herec za sebou už druhú dávku vakcíny... A zatiaľ čo prvú znášal bezproblémovo, druhá mu narobila problémy. Skolaboval!

Jiří Krampol ťažkosti priznal českému portálu eXtra.cz. „Pred pár dňami mi pichli druhú dávku vakcíny. Zničilo ma to,“ povedal webu veľmi zoslabnutým hlasom Krampol. „U doktora ma upozorňovali na to, že by som to mohol znášať horšie. Radili mi, aby som sa s nikým pár dní nestretával, držal diétu a pil veľa vody. Musím tiež brať nejaké lieky,“ priznal Krampol.


Radikálne riešenie Jiřího Krampola: Pred dvomi mesiacmi prišiel o manželku (†59)... Vyhodil jej veci a prestaval byt!


Ten už niekoľko dní leží doma, našťastie nemá teploty. A hoci sa už cíti lepšie, na začiatku tomu tak nebolo. Cíti sa vraj ako po chrípke. „Po prvej dávke mi nebolo vôbec nič. Po druhej som doma zničohonič odpadol. Kamarát zdravotný brat, ktorý sa o mňa stará, mi pomohol do postele,“ opísal osudné chvíle Krampol, ktorý netuší, od akej firmy vakcínu dostal. 


Šokujúce výsledky pitvy: Krampolovej manželke (†59) nepraskol vred... Toto ju stálo život!


Niektorí ľudia majú po očkovaní prudké alergické reakcie. Najmä u starších ľudí sa odporúča počkať aj dvadsať minút v čakárni a pozorovať prípadné vedľajšie reakcie. Zaujímavosťou je, že Krampol bol ešte pred dvomi mesiacmi proti očkovaniu. Neveril vakcíne, ktorá sa testovala len pol roka. No presvedčilo ho odporúčanie od jeho ošetrujúceho lekára. 

„Pôvodne som si nebol vôbec istý, že by som niečo také chcel, ale počúvam odborníkov. Doktor mi to nie odporúčil, ale rovno prikázal, že človek v mojom veku a s chorými prieduškami očkovanie jednoducho bezpodmienečne musí dostať,“ priznal v polovici januára. 

 

 

Viac o téme: Jiří Krampol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu