Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tento nový film je prekliaty: Dvoch českých hercov už zasiahla SMRŤ!

Ladislav Frej a Jiří Krampol Zobraziť galériu (3)
Ladislav Frej a Jiří Krampol (Zdroj: ČT a Magnusfilm )

PRAHA - Tak z tohto až mrazí! V poslednom období prišli o svoje ženy herci Jiří Krampol aj Ladislav Frej. Nie každý však vedel, že v čase najväčšieho trápenia obaja točili nový film. A jeho témou je práve smrť a umieranie.

Počas víkendu Ladislav Frej prišiel o partnerku Gabrielu, s ktorou už mal naplánovanú svadbu. Brunetka bojovala s rakovinou a v tých najťažších chvíľach herec od nej odchádzal na pľac, kde na neho tiež dýchala smrť. 

Vo filme sa chce udobriť s bývalým kamarátom, pretože sa blíži jeho koniec, v realite o život bojovala jeho partnerka. Nikoho zo štábu ale svojimi problémami nezaťažoval. „Vždy hovoril, že sa ponáhľa, že niečo má, zakaždým sme ho ale viezli práve domov,” prezradil Blesku režisér Tomáš Magnusek. 

Ladislav Frej s partnerkou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Mrazivejšiu podobnosť s reálnym životom zažil ale Jiří Krampol, ktorý pred pár dňami pochoval manželku Hanku. „Jirka Krampol so sebou vo filme všade ťahá manželku v urne a len čo film dotočí, umrie mu skutočná manželka Hanka. Láďa Frej zas vo filme umiera a zároveň mu v reálnom živote doma umiera životná partnerka. A len čo film dotočí, tak mu zomrie. Dosť strašné, keď si to uvedomím,” vyjadril sa Magnusek k prekliatiu svojho nového filmu. 

Tento nový film je
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Krampol vo filme hrá muža, ktorému zomrie manželka a on s jej urnou cestuje po celej republike. Frejova postava mu pred 50 rokmi prebrala dievča a ten, keďže umiera, chce pred smrťou napraviť vzťahy. 

Viac o téme: Jiří KrampolLadislav Frej
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu