Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

O 57 rokov mladšia: Český herec (83) žije s 26-ročnou kolegyňou?

Kateřina Bláhová a Jiří Krampol Zobraziť galériu (5)
Kateřina Bláhová a Jiří Krampol (Zdroj: Instagram KB)

PRAHA - Najprv spolu začali točiť film a teraz u neho býva? Herec Jiří Krampol rok a pol po smrti svojej manželky Hanky predstavuje mladučkú kolegyňu Kateřinu Bláhovú ako svoju priateľku.

Herec Jiří Krampol pripravuje film o svojom živote. Spolupracuje na ňom aj s mladou kolegyňou Kateřinou Bláhovou, a tak ani nikoho obzvlášť neprekvapilo, keď sa pred pár dňami bok po boku objavili v spoločnosti. 

Jiří Krampol, Kateřina Bláhová a Felix Slováček
Zobraziť galériu (5)
Jiří Krampol, Kateřina Bláhová a Felix Slováček  (Zdroj: Profimedia)

Lenže teraz sa začali vynárať informácie, že o nej pred ostatnými herec hovoril ako o svojej priateľke. „Jirka prišiel na narodeniny lekárky Ivany Němečkovej s mladou ryšavkou a všetkým nám ju predstavil ako priateľku,” vyhlásil pre Aha! hudobník Felix Slováček. A tiež ďalšia speváčka potvrdila denníku, že herec naozaj hovoril o Kateřine ako o svojej priateľke. 

Dokonca sa im pochválil, že aktuálne u neho aj prebýva. „Toto je moja vec, či s niekým niekam chodím a niekam jazdím. Je to fajn dievča,” uviedol následne samotný herec. 

Nakoniec ale celú vec uviedla na pravú mieru mladá herečka. „Áno, s Jirkom máme vzťah. Ale iba na pracovno-priateľskej úrovni. Síce ma na narodeninách predstavil ako svoju priateľku, ale bolo to myslené priateľka ako kamarátka,” povedala Bláhová. Zároveň dodala, že je už sedem rokov zadaná a jej partner sa dokonca s Krampolom tiež kamaráti. 

„Je pravda, že s Jirkom v poslednom období trávim veľa času. Ale je to len z dôvodu nakrúcania filmu Život je sranda pod taktovkou režiséra Zdeňka Kovářa a sme priatelia. Mám Jirku veľmi rada a veľmi si ho vážim ako profesionála a najmä ako človeka. Je pre mňa veľkým vzorom a je pre mňa česť hrať v jeho filme,” uzavrela Kateřina. 

O 57 rokov mladšia:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram KB)

Viac o téme: Jiří Krampol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu