Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Radikálna premena vlasáča z Markízy: Ostrihal sa na krátko... Wau, ten je ale SEXI!

Radikálna premena vlasáča z Markízy Zobraziť galériu (4)
Radikálna premena vlasáča z Markízy (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Lukáš Stanislav je známy predovšetkým divákom Markízy, a to najmä skalným fanúšikom šou Farma. Sympatický mladík súťažil v jej doposiaľ poslednej sérii a najviac ho charakterizovali tri veci - pracovitosť, skromnosť a dlhé vlasy, ktoré najčastejšie nosil vypnuté v drdole. Aktuálne sa však bývalý farmár rozhodol pre radikálnu zmenu!

Lukášove vlasy boli akousi jeho pýchou a nič nenasvedčovalo tomu, že by sa ich plánoval zbaviť, hoci je pravdou, že pred pár rokmi nosil práve krátky zostrih. Farmár si však zrejme povedal, že trocha zmeny nezaškodí, a tak sa rozhodol svojho povestného účesu zbaviť. Informoval o tom už pred pár dňami, no až teraz ukázal, ako jeho premena dopadla. 

Galéria: Finalisti Farmy 12

A veru, rozhodne to bol dobrý krok! Lukášovi okrem kaderníčky asistovala aj jeho kolegyňa Xénia Gregušová, ktorá je zároveň víťazkou poslednej série Farmy. Blonďavý sympaťák k nej mal po celý čas blízko a bolo zjavné, že by bol rád, pokiaľ by sa ich vzťah vyvŕbil aj inak, než len do kamarátstva.

Lukáš vyzerá v novom zostrihu perfektne!
Zobraziť galériu (4)
Lukáš vyzerá v novom zostrihu perfektne!  (Zdroj: Youtube L.S.)

Po tejto jeho premene by si to mladá kráska veru mohla rozmyslieť. Hoci Lukáš predtým nevyzeral vôbec zle, teraz je z neho taký fešák, že vďaka štýlovému zostrihu svojím výzorom pripomína zahraničných sexi hercov. No čo, Xénia, nedala by si si povedať?

Viac o téme: FarmaXénia GregušováLukáš Stanislav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu