Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známa Slovenka zverejnila pribraté FOTO: V živote toľko nevážila!

Xénia Gregušová Zobraziť galériu (10)
Xénia Gregušová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Aj štíhle krásky vedia kilogramy navyše potrápiť! Xénia Gregušová (22) sa zviditeľnila účasťou v súťaži krásy Miss Universe SR 2018 a výhrou v markizáckej šou Farma. Práve po účasti v nej krásna tanečnica výraznejšie pribrala. V týchto dňoch si na toto obdobie zaspomínala. A mala na to pádny dôvod.

„Už je to rok, čo sa nevenujem športu,” priznala sa na svojom instagramovom profile Xénia Gregušová, ktorá sa aj napriek tomu môže pochváliť sexi krivkami. Dôkazom je aktuálny záber v rajcovnej spodnej bielizni, ktorým veru ulahodila svojim mužským priaznivcom. 

Takúto má Xénia Gregušová postavu momentálne.
Zobraziť galériu (10)
Takúto má Xénia Gregušová postavu momentálne.  (Zdroj: Instagram)

Ako ale sympatická plavovláska priznala, momentálna váha ju až tak netrápi. Skôr má problém s tým, že sa vo svojom tele necíti dobre. „Nezáleží na tom, ako telo vyzerá, ale na tom, či je to telo funkčné A moje už nie je také, ako bývalo. Už nemám takú kondíciu, ani silu, ako som mávala,” vysvetlila Xénia. „Stále nechápem, prečo som rok nič nerobila, prečo som celý jeden rok nič nespravila pre svoje telo. Asi som len potrebovala dlhšiu pauzu alebo čo. Ale tomu je už koniec,” dodala kráska, ktorá sa odhodlala k tomu, že sa k pravidelnému pohybu opäť vráti. Zároveň sa takto rozhodla motivovať aj svojich priaznivcov. 

Pri tej príležitosti Xénia zverejnila aj fotografiu, ktorá vznikla, keď sa vrátila z farmárskeho statku. Počas pobytu na ňom totiž kráska, ktorá kedysi vážila 54 kg, pribrala na takmer 67 kg. „Toľko som za celý život nevážila,” priznala Gregušová, ktorá má momentálne 57 kg. 

Takto vyzerala Xénia Gregušová po skončení markizáckej šou Farma. V tom čase vážila takmer 67 kg.
Zobraziť galériu (10)
Takto vyzerala Xénia Gregušová po skončení markizáckej šou Farma. V tom čase vážila takmer 67 kg.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Xénia Gregušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu