Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalšia Kollárova mamička sa doráňala: FOTO Dochrámaná noha a vyrazený dych!

Ďalšia Kollárova mamička sa doráňala! Zobraziť galériu (4)
Ďalšia Kollárova mamička sa doráňala!

BRATISLAVA - Väčšina kútov nášho Slovenska sa počas tohto víkendu tešila zo snehovej nádielky. Tá mnohých vylákala do prírody, pobyt vonku si vo veľkom vychutnávajú najmä rodinky s deťmi. A na potulky v bielej perinke to zlákalo aj Barboru Balúchovú a jej synčeka Alexa...

Barbora svojmu synčekovi venuje všetok voľný čas, no a počas víkendu sa spoločne vybrali von. Malý Alex nasadol na bicykel a mamina veselo cupkala za ním. Lenže zasnežená zem si vyžaduje aj vhodnú obuv - čižmy s takmer hladkou podrážkou a sneh k sebe akosi nepasujú, no a Balúchová to okúsila na vlastnej koži. 

Galéria: Barbora Balúchová

Barbore sa vypomstila vychádza so synčekom. Do prírody si obula nevhodné topánky a skončila s vyrazeným dychom.
Zobraziť galériu (4)
Barbore sa vypomstila vychádza so synčekom. Do prírody si obula nevhodné topánky a skončila s vyrazeným dychom.  (Zdroj: Instagram B.B.)

„U** nie sú momentálne najvhodnejšie na prechádzku. Dvakrát pád, jedenkrát vyrazený dych," posťažovala sa blondínka na svojom Instagrame. To ešte celú vec brala s relatívnou pohodou, rovnako ako jej synček. „Hlavne, že Alex mal zábavu, že mu mama robí program," napísala a dodala, že "stará chcela mladou byť". 

Tvrdé pády si odnieslo aj jej koleno
Zobraziť galériu (4)
Tvrdé pády si odnieslo aj jej koleno  (Zdroj: Instagram B.B.)

Ibaže pád zemi napokon neskončil "len" vyrazeným dychom. Speváčka si zranila aj nohu a tá sa začala ozývať čoraz viac. „Tak kolienko asi dostalo zabrať viac, ako som si myslela. A, bohužiaľ, len horšie a horšie. A to mám cez týždeň toľko roboty, že neviem, čo spravím," vyjadrila sa speváčka k fotke svojho opuchnutého kolena, no keďže zakrátko zobrala svojho drobca na sánkovačku, až také zlé to snáď nie je. 


 

 

Viac o téme: Barbora Balúchová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu