Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Detaily svadby Dominiky Starej: Meno ženícha a dátum svadby sa snažila utajiť, ale… Plačková ju natrela!

Dominika Stará sa bude čoskoro vydávať. Zobraziť galériu (8)
Dominika Stará sa bude čoskoro vydávať. (Zdroj: Instagram D.S)

ŠAMORÍN - Už je to vonku! Exsuperstaristka Dominika Stará (27) sa na sociálnych sieťach netají tým, že chystá svadbu. Svojich fanúšikov informovala o zásnubách a pravidelne sa s nimi delí aj o radosti z príprav svojho veľkého dňa. Dve zásadné informácie si však stráži - meno ženícha a dátum obradu. A doposiaľ sa jej to aj darilo tajiť, lenže... Potom poslala pozvánku Zuzane Plačkovej (29). Teraz to vie celé Slovensko!


Krásna novinka slovenskej speváčky: Povedala áno!


Len zopár mesiacov stačilo Dominike Starej a jej priateľovi na to, aby zistili, že chcú spolu stráviť celý život. Už začiatkom roka 2020 nám speváčka prezradila, že sa chcú brať. No k oficiálnym zásnubám prišlo až v júli. No a potom pandémia, neustále meniace sa pravidlá našej vlády, lockdowny... 

Galéria: Dominika Stará

Blondínka napriek tomu plánovala veľký deň presne podľa svojich predstáv. A čoskoro by svojmu vyvolenému mala povedať áno. Tomu nasvedčovali aj posledné príspevky, o ktoré sa so svojimi fanúšikmi delila na sociálnej sieti Instagram. Svadobné šaty má už doma, dokonca priblížila, že sa svadba bude konať v januári. 

Jedine meno ženícha a konkrétny dátum si budúca nevesta nechávala pre seba. Aspoň to málo sa snažila pred verejnosťou utajiť. Lenže... Potom poslala pozvánku Zuzane Plačkovej. A tá sa o svoju radosť zo svadobného oznámenia podelila so 700 tisícami svojich sledovateľov. No a teraz to vie už celé Slovensko!

My rešpektujeme, že Dominika nechce, aby sa vedelo, kedy a komu povie svoje áno, preto sme sa rozhodli tieto údaje na Plačkovej zábere zakryť. Prezradíme len, že svadba sa bude konať ešte počas lockdownu a speváčkin budúci manžel sa volá Michal. Dvojici prajeme všetko dobré na spoločnej ceste životom!

Zuzana Plačková sa na svojom Instagrame pochválila fotkou svadobného oznámenia Dominiky Starej. Všetkým tak prezradila meno ženícha aj dátum svadby. My sme sa ho rozhodli zakryť.
Zobraziť galériu (8)
Zuzana Plačková sa na svojom Instagrame pochválila fotkou svadobného oznámenia Dominiky Starej. Všetkým tak prezradila meno ženícha aj dátum svadby. My sme sa ho rozhodli zakryť.  (Zdroj: Instagram Z.P.)

Viac o téme: Dominika Stará
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu