Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Smrť Justina Topoľského (†69): Rodina zrušila pohreb a... Jeho mama skončila na psychiatrii!

Rodina zrušila pohreb! Zobraziť galériu (3)
Rodina zrušila pohreb! (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - 18. decembra verejnosť šokovala správa, že do neba odišiel známy moderátor Peter Justin Topoľský († 69). Ten sa v poslednom období trápil viacerými zdravotnými problémami, pravidelne musel dochádzať na dialýzu a ku všetkým trápeniam sa napokon pridružil aj koronavírus...

Topoľský, ktorý zomrel v nemocnici, mal mať včera doobeda v bratislavskom krematóriu pohreb. Lenže ako dnes informoval cas.sk, rodina sa na poslednú chvíľu rozhodla rozlúčku so zosnulým zrušiť. Dôvodom je vraj strach jeho blízkych z koronavírusu, hoci bolo všetko zabezpečené tak, aby bolo riziko nákazy minimálne, čomu prispôsobili aj opatrenia. 

Podľa Borisa Javoreka, bratranca zosnulého Topoľského, mal byť obrad cirkevný, trvať približne 30 minút a dnu mali vpustiť iba 12 ľudí. „Pohreb bol z dôvodu COVID-u zrušený, nový termín, samozrejme, oznámime. Rodina si neželá v týchto ťažkých chvíľach o ničom informovať. Pohreb sa preložil na neurčitý termín, za porozumenie ďakujeme,“ informoval.

Moderátor Peter Justin Topoľský mal mať pohreb v stredu dopoludnia.
Zobraziť galériu (3)
Moderátor Peter Justin Topoľský mal mať pohreb v stredu dopoludnia.

Pre spomínaný denník prezradil aj to, že o Justinovej smrti ešte stále nevie najdôležitejšia žena jeho života. A síce jeho milovaná mama, o ktorú sa roky s láskou staral. „Jeho mamička leží na psychiatrii, kde sme ju museli hospitalizovať v rámci jej zdravotného stavu. Momentálne je izolovaná a stabilizovaná, so žiadnymi príznakmi COVID-u,“ uviedol Javorek ešte pred sviatkami. 

No a tieto informácie potvrdila aj Justinova blízka priateľka Rebecca Justh. Posledná informácia, ktorú mám, tak nevie o tom, že tu už Justinko nie je. Ešte jej to vraj nepovedali, čo je podľa mňa správne. V súčasnej situácii je pre pani Vierku lepšie, aby nevedela o tom, že Justin tu už nie je. Tým, že on chodil do Ameriky, tak si ona pokojne môže myslieť, že je v Amerike. Myslím si, že to bude zo zdravotných dôvodov pre ňu oveľa lepšie,“ myslí si návrhárka. 

Rebecca Justh hovorí, že Justinova mama ešte o jeho smrti nevie.
Zobraziť galériu (3)
Rebecca Justh hovorí, že Justinova mama ešte o jeho smrti nevie.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Peter Justin Topoľský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu