Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slovenský spevák prehovoril o rozchode: TOTO je dôvod, prečo išli od seba a... Vôbec spolu nekomunikujú!

Prezradil nám detaily rozchodu! Zobraziť galériu (4)
Prezradil nám detaily rozchodu! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Len včera sme na Topkách informovali o tom, že po niekoľkých týždňoch zatajovania sa na verejnosť dostala správa o krachu ďalšieho vzťahu. Umieračik zazvonil láske medzi spevákom Jakubom Petraníkom a jeho partnerom Petrom. A to skutočne čakal len málokto...

Dvojica si totiž len počas tohto leta na znak lásky vymenila obrúčky. A hoci to bolo len symbolické gesto, keďže naše zákony zatiaľ manželstvá homosexuálnych partnerov neumožňujú, súdiac podľa tohto kroku sa zdalo, že pár sa naozaj tešil na spoločnú budúcnosť. Jakub Petraník sa však s odstupom času rozhodol, že prizná rozchod. 

Galéria: Jakub Petraník s partnerom Petrom

Dôvody krachu vzťahu ale v oficiálnom vyjadrení nekonkretizoval. „Bolo by odo mňa veľmi sebecké čakať od Peťa, že sa zmieri s tým, že som jediný človek, s kým skúsi spolužitie. Všetci sme mali 20 rokov a vieme, ako sme sa tešili na nové a nové začiatky. Nech mi každý hovorí, ako na veku a skúsenostiach nezáleží, ale pravda je tá, že záleží,” napísal spevák na sociálnej sieti a z jeho vyjadrení bolo zrejmé, že išlo aj o vekovú bariéru, keďže dvojicu delilo viac ako 10 rokov.

Jakub Petraník nám odpovedal na otázky ohľadom rozchodu s bývalým partnerom Petrom
Zobraziť galériu (4)
Jakub Petraník nám odpovedal na otázky ohľadom rozchodu s bývalým partnerom Petrom  (Zdroj: Archív J.P.)

Príchuť jeho statusu však bola pomerne trpká, a tak sme ho oslovili s otázkou, či za rozchod mohla prítomnosť tretej osoby. Jakub síce zahmlieval, no rozhodnutie skončiť vzťah predsa len ako-tak odôvodnil. „Dostali sme sa do situácie a k niečomu, po čom nebolo možné náš vzťah ďalej udržiavať a ísť ďalej,” povedal pre Topky.sk. 

Vzťahu medzi Jakubom a Petrom je koniec
Zobraziť galériu (4)
Vzťahu medzi Jakubom a Petrom je koniec  (Zdroj: Instagram J.P.)

Keďže vo svojom pôvodnom vyjadrení Petraník uviedol aj to, že hoci mu praje v živote šťastie, s Petrom nezostali práve najlepšími kamarátmi, zaujímalo nás, či spolu aj naďalej v rámci možností komunikujú. „Nie. Po tom, čo sa stalo, nekomunikujeme, zároveň ale nevylučujem, že v budúcnosti, keď sa to utrasie a upokojí, spolu budeme normálne vychádzať,” dodal na záver Petraník. 

Viac o téme: RozchodJakub Petraník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu