Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Takto dnes vyzerá princ Radovan z Princeznej so zlatou hviezdou: Má 88 rokov a je z neho sympatický deduško!

Josef Zíma stvárnil princa Radovana v rozprávke Princezná so zlatou hviezdou. Zobraziť galériu (7)
Josef Zíma stvárnil princa Radovana v rozprávke Princezná so zlatou hviezdou.

PRAHA - Ani počas tohtoročných sviatkov nemohla v televízii chýbať rozprávka Princezná so zlatou hviezdou. Marie Kyselková (†83), ktorá stvárnila krásnu Ladu, už bohužiaľ nie je medzi nami. No Princ Radovan sa stále teší ako tak dobrému zdraviu. Dnes má 88 rokov a... Pozrite, je to sympatický deduško!

Princezná so zlatou hviezdou patrí k obľúbeným vianočným rozprávkam. Jednu z hlavných úloh v nej stvárnil Josef Zíma, ktorý sa tak na obraze objavuje stále ako 27-ročný. Od natáčania kultového filmu však uplynulo už dlhých 61 rokov a krásny princ už dávno nie je mladíkom.


Pikošky z natáčania Princeznej so zlatou hviezdou: Kazisveta opľúvali, Lada hrala tehotná a... Skončila s rozožratou kožou!


Dnes má 88 rokov a v uplynulých rokoch ho potrápilo aj zdravie. „Kvôli bolestivému ochoreniu tepny na pravej nohe moc nevychádzam, ale liečim sa. Behám na kontroly, chcem sa uzdraviť. Zatiaľ sa to moc nedarí, ale nesťažujem sa,“ povedal koncom roka 2018 Zíma.

No zdá sa, že nepríjemné problémy, našťastie ustúpili. V lete sa totiž, aj napriek zložitému obdobiu kvôli pandémii koronavírusu, objavil na krste knihy Telefony z karantény. Šedivý pán tam rozdával úsmevy na všetky smery a sršal silou a energiou. Pozrite, aký sympatický deduško je z neho!

Josef Zíma má dnes 88 rokov a je z neho sympatický deduško.
Zobraziť galériu (7)
Josef Zíma má dnes 88 rokov a je z neho sympatický deduško.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Josef ZímaPrincezná so zlatou hviezdou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu