Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Víťazka slovenskej Miss zmenila farbu vlasov: Roky bola blond... FOTO Čo si to dorobila?

Radikálna premena slovenskej Miss! Zobraziť galériu (5)
Radikálna premena slovenskej Miss! (Zdroj: J.B.)

BRATISLAVA - Písal sa rok 2013, keď sa Jeanette Borhyová stala víťazkou prestížnej súťaže krásy Miss Universe. Odvtedy pretieklo už veľa vody a mnoho vecí v jej živote sa zmenilo. Čomu však zostala verná, bola jej blond farba vlasov. Až doteraz.

Jeanette sa síce ešte stále venuje modelingu, no oveľa radšej derie bežecké dráhy a viac ako mólo ju lákajú maratóny. Upustila aj od typického dokonalého vzhľadu kráľovien krásy. Radšej ako mejkap má prirodzenosť a na jej profile sa nachádza mnoho záberov bez akýchkoľvek nánosov líčidiel. No a pri pohľade na túto nenalíčenú krásku si nikto nemôže povedať, že by vyhrala náhodou. 

Teraz však podstúpila naozaj radikálnu zmenu. Jeanette prekvapila mnohých priaznivcov, keď na jej profile na sociálnej sieti najnovšie pribudla fotografia s prefarbenými vlasmi. Blond je definitívne fuč a aktuálne sa pýši hnedou hrivou s medenými odleskami. Vďaka tmavej farbe zmizol aj jej dievčenský look, aktuálne pôsobí o niečo staršie, no predsa len elegantne. 

Víťazka slovenskej Miss zmenila
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky.sk)

Jeanette Borhyová podstúpila radikálnu premenu
Zobraziť galériu (5)
Jeanette Borhyová podstúpila radikálnu premenu  (Zdroj: J.B.)

Jej kolegyňa z Miss Lucia Slaninková premenu ocenila. „Hovorí sa, že v blond človek ožije, ale ty si ožila v tomto,” odkázala Borhyovej a tá jej za názor poďakovala. No keď jej jedna z fanúšičiek na Instagrame napísala, že pôvodný odtieň jej pristal viac, Jeanette svoje rozhodnutie odôvodnila úplne jednoducho. „Život je zmena,” uzavrela túto tému. 

Viac o téme: Jeanette Borhyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu