Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa Slovenka po utajenom ROZCHODE: Už má NOVÉHO… Aha, akého fešáka zbalila!

Lucia Slaninková má nového fešáka Zobraziť galériu (14)
Lucia Slaninková má nového fešáka (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Niekdajšia priateľka hokejistu Tomáša Tatara (32), 1. vicemiss Universe SR 2013 Lucia Slaninková (30), niekoľko mesiacov dokázala utajiť, že už netvorí pár s jej predchádzajúcim fešákom Róbertom. Tohtoročné Vianoce zrazu strávila s niekým úplne novým.

Zdá sa, že bývalá misska Lucia Slaninková je plná prekvapení. Nikto totiž ani len netušil, že kráska už netvorí pár so svojím priateľom Robom, ktorého ešte nie tak dávno prezentovala aj na sociálnej sieti. 

Ten je však už podľa všetkého minulosťou. Plavovláska totiž na svojom instagramovom profile zverejnila hneď niekoľko romantických záberov, ale s niekým iným. „Naše prvé Vianoce. Tak nakoniec sa našlo aj pár dobrých fotiek,“ napísala Lucia k momentkám, kde ju v pevnom náručí pod vianočným stromčekom zviera jej aktuálny modrooký krásavec. 

Lucia Slaninková má nového fešáka
Zobraziť galériu (14)
Lucia Slaninková má nového fešáka  (Zdroj: Instagram L.S.)

Ich zamilované fotky ale okamžite vyvolali negatívne narážky. „Meníš tých frajerov ako ponožky, môžem byť ja ďalší,“ napísal jeden zo sledovateľov. A nešetrili ju ani ďalší z nich. Našťastie sa našli aj takí, ktorí jej prajú všetko dobré.

Kedy sa však stihla rozísť s tým predchádzajúcim a kedy zbalila tohto fešáka? V tejto súvislosti sme sa snažili Luciu skontaktovať, avšak zatiaľ sa k našim otázkam nijako nevyjadrila.

Lucia Slaninková má nového fešáka
Zobraziť galériu (14)
Lucia Slaninková má nového fešáka  (Zdroj: Instagram L.S.)

Nedalo to však ani jednej z jej sledovateliek, ktorá si rypla aj do toho, že na svojom účte pridáva fotky s jedným, potom sa na čas odmlčí a zrazu ukáže úplne iného chlapa po svojom boku. V tejto súvislosti uviedla Slaninková veci na pravú mieru. „Rozišli sme sa začiatkom mája,“ uviedla blondínka na adresu predchádzajúceho partnera.

Tomu súčasnému následne po prvý raz vyznala verejne lásku v septembri. „Moja puzzla už na furt,“ vyhlásila Lucia. No uvidíme, ako dlho jej táto skladačka vydrží. Každopádne im prajeme, nech sú spolu šťastní. 

Viac o téme: Lucia Slaninková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu