Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Temná minulosť čarodejnice (†79) z Arabely: Plánovala samovraždu… Manžel si pred ňou vystrelil mozog!

Jana Andresíková mala veľmi ťažkú minulosť. Zobraziť galériu (5)
Jana Andresíková mala veľmi ťažkú minulosť. (Zdroj: CT)

PRAHA - Začiatkom týždňa sa na verejnosť dostala správa o náhlom úmrtí Jany Andresíkovej (†79). Česká herečka, známa ako čarodejnica pani Černá z legendárnej Arabely, bojovala posledný týždeň v nemocnici s koronavírusom. No náročné chvíle prežívala aj v minulosti. Plánovala vlastnú samovraždu a nakoniec sa jej priamo pred očami zabil manžel!

Jana Andresíková pred rokmi zahviezdila v legendárnom českom seriáli Arabela. Stvárnila tam postavu čarodejnice pani Černej, kolegyne Rumburaka. Ani mega úspešný projekt sa však herečke nepostaral o spokojný a harmonický život. Práve naopak - v minulosti si prešla veľmi temnými obdobiami. 


Smrť čarodejnice (†79) z Arabely: Nakazila sa koronavírusom... Po týždni zomrela v nemocnici!


Keď od nej odišiel prvý muž, otec jej dcéry Michaely, umelkyňa to niesla veľmi ťažko. „Prakticky tam začali jej depresie a psychické problémy. Keď mala Miša asi 10 rokov, naplánovala dokonca samovraždu a dcéru chcela zobrať so sebou, ale našťastie ich na poslednú chvíľu zachránila Janina kamarátka,“ prezradil Andresíkovej dlhoročný dôverník. 

Jana Andresíková si v minulosti prešla veľmi náročnými chvíľami.
Zobraziť galériu (5)
Jana Andresíková si v minulosti prešla veľmi náročnými chvíľami.  (Zdroj: CT)

Možno práve tam vznikli zárodky nie práve ideálneho vzťahu medzi matkou a dcérou. Ten vraj nikdy nebol dobrý - minulý rok dokonca herečka podala na Michaelu a svojho vnuka trestné oznámenie. Podľa jej slov ju mali pod nepravdivou zámienkou prinútiť predať takmer nový dom pri Mělníku. Nehnuteľnosť im okrem toho predala výrazne pod cenou a ani len netušila, že v ňom nebude môcť dožiť. 


Nechutný hyenizmus: Bosorku z Arabely obrala o dom vlastná dcéra s vnukom... skončila opustená v garsónke!


Navyše, ani zo zníženej sumy vraj nevidela značnú časť peňazí. Andresíková napokon skončila v garsónke. „Podivná garsónka s jedným oknom, sociálnym zariadením, kde by sa za chvíľu zbláznil aj mladý a zdravý človek, bola pre mňa nočnou morou. Dali mi tam pár vecí a zvyšok neriešili. Nemala som silu vzdorovať, bola som zúfalá a bezradná,“ sťažovala sa vtedy známa Češka. 

No to zďaleka nebolo to najhoršie, čo za svoj život prežila. Hororom si prešla pri svojom druhom manželovi. Ten si vystrelil mozog rovno pred jej očami. „Neviem, čo sa potom stalo. Nemali sme problémy, ale jedného dňa sa predo mnou zastrelil a bolo po všetkom... Keď to urobil, prišiel sa ma opýtať, či niečo nechcem, uvariť kávu... Povedala som - Jiříčku nie, a zrazu, akoby vystrelil štupeľ zo šampanského. Taký tupý zvuk. Vo mne sa všetko zastavilo. Nedokázala som pochopiť, prečo to takto urobil,“ opísala osudné chvíle herečka. 

Jana Andresíková stvárnila v Arabele čarodejnicu pani Černú.
Zobraziť galériu (5)
Jana Andresíková stvárnila v Arabele čarodejnicu pani Černú.  (Zdroj: ČT/Jtka Bylinská)

Viac o téme: ArabelaJana Andresíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu