Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nechutný hyenizmus: Bosorku z Arabely obrala o dom vlastná dcéra s vnukom... skončila opustená v garsónke!

Jana Andresíková Zobraziť galériu (5)
Jana Andresíková (Zdroj: CT)

PRAHA - V živote to nemala vôbec jednoduché a zdá sa, že pokoj a pohodu si neužije ani tesne pred osemdesiatkou. Herečka Jana Andresíková (78) má opäť hlavu v smútku. Obrovské trápenie jej spôsobuje vlastná dcéra a vnuk, ktorí ju vraj obrali o dom. Slávna bosorka z Arabely podala trestné oznámenie a opustená skončila v garsónke s jedným oknom.

Jana na Michaelu a Tomáša podala trestné oznámenie koncom júla, k dispozícii ho dala aj českému portálu blesk.cz, ktorý túto informáciu priniesol. Udáva, že ju mali pod nepravdivou zámienkou prinútiť predať takmer nový dom pri Mělníku. Nehnuteľnosť im okrem toho predala výrazne pod cenu a ani len netušila, že v ňom nebude môcť dožiť.

Aby toho nebola málo, ani zo zníženej sumy za nehnuteľnosť ešte väčšiu časť peňazí, ktoré mala dostať, ani nevidela. Na účte ich má jej dcéra, skončili tam samozrejme bez toho, že by o tom herečka čo i len tušila. „Andresíková si stojí za tým, že nemala potuchy, teda nevedela a nikdy nedala súhlas s tým, aby jej dcéra Michaela túto transakciu vykonala a peniaze si teda ponechala,” píše sa podľa Blesku v trestnom oznámení.

Jana Andresíková podala trestné oznámenie na svoju dcéru a vnuka. Obrali ju vraj o dom.
Zobraziť galériu (5)
Jana Andresíková podala trestné oznámenie na svoju dcéru a vnuka. Obrali ju vraj o dom.  (Zdroj: CT)

Herečka napokon bez peňazí skončila v garsónke. „Podivná garsónka s jedným oknom, sociálnym zariadením, kde by sa za chvíľu zbláznil aj mladý a zdravý človek, bola pre mňa nočnou morou. Dali mi tam pár vecí a zvyšok neriešili. Nemala som silu vzdorovať, bola som zúfalá a bezradná,“ uviedla s tým, že jej chýba aj väčšina osobných vecí, ako je napríklad oblečenie. A nielen to.

Jana Andresíková - ikonická bosorka z českej Arabely, skončila v garsonke s jedným oknom.
Zobraziť galériu (5)
Jana Andresíková - ikonická bosorka z českej Arabely, skončila v garsonke s jedným oknom.  (Zdroj: ČT/Jtka Bylinská)

Zrejme ich už ani neuvidí. Rodina sa zjavne rozhodla radšej s ňou prestať komunikovať. „Na moje otázky, kde mám veľkú časť svojho nábytku, cenností, oblečenia, obrazov, osobných vecí, som nikdy odpoveď nedostala. Rovnako tak, keď som sa pýtala, kde sú peniaze za dom, vždy sa odpovedi vyhýbali, aby som sa nestarala. Dom som vlastne ani predať nechcela, bola som skôr postavená pred hotovú vec a donútená,” dodala zdrvená žena, ktorú sa dokonca vraj dcéra Michaela snažila aj čiastočne zbaviť svojprávnosti. Žiaľ, vyzerá to tak, že herečka si minimálne ešte nejaký čas skutočne pokojnú starobu neužije...

Viac o téme: Jana Andresíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu