Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO Galavečer Slovenka roka 2020: Návrhárka ako v obruse, spokojná Wisterová a Kollár v spoločnosti... Boris, toto je ktorá?!

Renáta Kliská, Vera Wisterová, Boris Kollár s dcérou Ester. Zobraziť galériu (4)
Renáta Kliská, Vera Wisterová, Boris Kollár s dcérou Ester. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - V poslednú augustovú nedeľu sa v historickej budove Slovenského národného divadla konal už tradičný galavečer Slovenka roka. Ten prilákal do spoločnosti mnohé známe tváre. Návrhárka Renáta Kliská (51) prišla v kockovaných šatách, na tvári Very Wisterovej (43) sa zrkadlila spokojnosť a Boris Kollár (55) prišiel s mladou kráskou... Boris, to je ktorá?!

Galavečer Slovenka roka 2020 odštartoval večer o 20:00 v Slovenskom národnom divadle. V historickej budove sa stretlo nemalé množstvo známych tvárí. No a tí, ktorí sa osobne zúčastniť nemohli, si program mohli pozrieť v priamom prenose na obrazovkách RTVS. 

Galéria: Galavečer Slovenka roka 2020

Okrem vyhlásenia víťaziek v jednotlivých kategóriách si diváci užili vystúpenie Michala Davida, či premiéru novej piesne Mira Žbirku s názvom Slovenská, ktorá je prvým soundtrackom k pokračovaniu legendárnej Perinbaby Juraja Jakubiska. Tá by sa do kín mala dostať už najbližšiu zimu. 

No pozornosť pútali aj prítomní hostia. Za zmienku rozhodne patrí módna návrhárka Renáta Kliská, známa tiež pod umeleckým menom La Rena. Tá na galavečer dorazila v šatách, ktoré sú pravdepodobne z jej dielne.

Večerná róba však bola ušitá zo skutočne netradičnej látky, ktorá mnohým mohla pripomínať obrus z babičkinej kuchyne - mala totiž takú tú tradičnú červenú štvorčekovú potlač. No nech bola látka akákoľvek, brunetke to v šatách veľmi pristalo. 

Renáta Kliská prišla na Slovensku roka v červených kockovaných šatách.
Zobraziť galériu (4)
Renáta Kliská prišla na Slovensku roka v červených kockovaných šatách.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Pohľadom prítomných neušla ani Vera Wisterová. Ani nemohla, bola totiž moderátorkou večera. Po mesiacoch útrap kvôli odlúčeniu od detí však na ryšavke vidieť, že sa jej do života opäť vrátila radosť a šťastie. Svoje ratolesti má totiž opäť pri sebe. 

Vera Wisterová by len s ťažkosťou skrývala spokojnosť, ktorá sa jej aktuálne zrkadlí na tvári.
Zobraziť galériu (4)
Vera Wisterová by len s ťažkosťou skrývala spokojnosť, ktorá sa jej aktuálne zrkadlí na tvári.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Boris Kollár je známy tým, že v posledných rokoch mu garde na spoločenských podujatiach nerobia partnerky, či milenky, ale dcéry. A tak to bolo aj včera. Po jeho boku však nestála najstaršia Alexandra, ktorá v poslednom období sprevádzala otca najčastejšie.

A pri pohľade na krásnu slečnu sa hádalo len ťažko, ktorú z dcér zobral tentokrát. Mejkap totiž z dievčatka urobil mladú dámu. Až politikov príspevok na sociálnej sieti Instagram prezradil, že v historickej budove SND s ním bola Ester, ktorú má s Petrou Krištúfkovou. 

Boris Kollár zobral do spoločnosti dcéru Ester, ktorú má s Petrou Krištúfkovou.
Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár zobral do spoločnosti dcéru Ester, ktorú má s Petrou Krištúfkovou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Boris KollárVera Wisterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu