Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Opäť sa do nej pustili: Dara schytala kritiku za "zle zretušovanú" FOTO: Vulgárna odpoveď speváčky!

Dara Rolins Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins (Zdroj: Instagram DR)

BRATISLAVA - Dara Rolins má za sebou už množstvo rozličných fotení, no a ako sme nedávno písali, ona sama si na retuš veľmi nepotrpí. Priznala to v príspevku, kde zverejnila svoju tvár bez akýchkoľvek úprav, keďže takéto vylepšovanie je vraj tŕňom v oku mnohých jej fanúšikov. No aj napriek tomu, že nemá problém ukázať svoje prirodzené ja, kauza "nevydarená retuš" je tu opäť.

A naša popová diva je v tom znova nevinne. Nevedno prečo by si niekto pri jej dokonalej postave  myslel, že má potrebu akýmkoľvek spôsobom svoje krivky upravovať, no pod jedným z najnovších záberov, kde pózuje v bikinách, sa opäť objavil komentár, na ktorý sa speváčka rozhodla reagovať. 

Galéria: Dara Rolins
Jednej z jej fanúšičiek sa totiž nepozdávali proporcie nôh. „Chodidlá dlhé, predlhé stehno... Takáto štýlová žena so super figúrou. Ach, filtre s rozumom," napísala istá Petra, ktorá zrejme nečakala, že Dara sa jej ozve, keďže fotku vraj absolútne nijak neupravovala, a zrejme práve preto chcela tvrdenie o vylepšení záberu uviesť na pravú mieru. 

Dara sa opäť musela obhajovať. Na tejto fotografii vraj má neprirodzene dlhé nohy a veľké chodidlá.
Zobraziť galériu (5)
Dara sa opäť musela obhajovať. Na tejto fotografii vraj má neprirodzene dlhé nohy a veľké chodidlá.  (Zdroj: Instagram D.R.)

„Žiadne filtre, len naklopenie telefónu a uhoľ pohľadu zospodu. Žiadny zámer ani naťahovanie končatín. Proste náhoda," napísala speváčka, ktorá vraj podobné detaily absolútne nerieši. „Až keď to začnú rozoberať ľudia v komentoch. Sranda, na čo všetko by som mala pri fotení myslieť. By ma j**lo," odkázala svoje fanúšičke Dara s prídavkom vulgarizmu na záver. 

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu