Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dojčenie á la Cibulková: FOTO V lietadle vytiahla prsník a... Fúha!

Dominika Cibulková s manželom Michalom a synčekom Jakubkom Zobraziť galériu (5)
Dominika Cibulková s manželom Michalom a synčekom Jakubkom (Zdroj: Instagram.com/domicibulkova)

BRATISLAVA - To, že Dominika Cibulková si užíva poriadne luxusný život, je už všeobecne známa záležitosť. Bývalá svetová štvorka si rada potrpí a po rokoch driny si to jednoducho môže dovoliť. No vedeli ste o tom, že "štýlovo" vie urobiť aj takú intímnu záležitosť, akou dojčenie jednoznačne je?

Dominika vie, ako na seba upútať pozornosť. Po tom, čo spôsobila rozruch svojimi tehotenskými fotografiami v "sieťke", svojich fanúšikov pred pár dňami naopak úplne nadchla. Čerstvá mamina totiž na Instagrame zverejnila fotografiu z dovolenky, kde pózuje v jednodielnych bielych bikinách. A jej priaznivci takmer okoktaveli. Tenisová hviezda totiž, na rozdiel od mnohých žien, neprepadla trendu retuše popôrodných kilečiek. 

Galéria: Dominika Cibulková má rada luxus
Práve naopak. Na spomínanom zábere ich hrdo vystavila a mnohým dámam tak ukázala, že aj také ikony, akou ona jednoznačne je, sú len obyčajnými ženami, ktoré majú rovnaké "neduhy" ako všetky ostatné. Pod jej príspevkom sa objavilo mnoho odkazov hovoriacich o tom, že aj kilá treba vedieť nosiť. No a veru, ona sama je toho jasným dôkazom. 

Dominika Cibulková zverejnila fotografiu intímnej chvíľky so svojím synčekom Jakubkom
Zobraziť galériu (5)
Dominika Cibulková zverejnila fotografiu intímnej chvíľky so svojím synčekom Jakubkom  (Zdroj: Instagram D.C.)

Rovnako štýlovo ako s popôrodnou figúrou ale vyzerá aj počas dojčenia svojho synčeka. Možno si poviete, že ide o nezlučiteľnú kombináciu, no pri pohľade na bývalú tenistku veľmi rýchlo pochopíte. Najnovšie na jej Instagrame dominuje fotka zachytávajúca Dominiku, ako dojčí Jakubka v súkromnom lietadle. No a keď si k tomu luxusnému prostrediu prihodíte decentnú pózu a perfektne zladený outfit, poviete si len... Wau, tá to naozaj vie! 

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu